Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Holger Rune îl atacă dur pe Patrick Mouratoglou: „Au fost multe lucruri complicate”

Holger Rune, tenismenul cu care Patrick Mouratoglou a început să lucreze după suspendarea Simonei Halep, a lansat un atac dur la adresa francezului de origine greacă.
Filip Stan
10 nov. 2023, 21:07
Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Holger Rune îl atacă dur pe Patrick Mouratoglou:
Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Holger Rune îl atacă dur pe Patrick Mouratoglou: "Au fost multe lucruri complicate"

Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Tot mai multă lume îl acuză pe Patrick Mouratoglou pentru situația în care se află Simona Halep, după ce i-a dat suplimentele de colagen, iar acum a venit şi rândul lui Holger Rune, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai noului val, să-l atace pe francezul de origine greacă.

„Nu fost multe lucruri complicate cu echipa mea în 2023. Eu cred că, cu cât este mai multă pace și liniște în jurul unui tenismen sau sportiv, cu atât acesta poate performa mai bine. Din păcate, eu nu am putut să să rămân concentrat în acest sezon. Mi-a fost foarte greu să fiu versiunea mea cea mai bună”, a declarat Holger Rune, conform Punto de Break.

Citeşte şi: Probleme mari pentru Simona Halep în procesul de la TAS. Greşeală de proporţii: „Mi-ar plăcea ca lucrurile să fie la vedere”

Patrick Mouratoglou, omul care a antrenat-o timp de zece ani pe Serena Williams, a fost criticat şi de australianca Rennae Stubbs, cea care a colaborat de asemenea cu deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, care îi reproşează că și-a recunoscut prea târziu vina pentru că Simona Halep a fost prinsă dopată.

„Nu înțeleg de ce a decis să iasă acum, sunt de acord că este prea puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primeacă o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic”, a declarat Rennae Stubbs.

Citeşte şi: Anunţul de ultimă oră pe care îl aşteaptă şi Simona Halep. Suspendarea pentru dopaj a fost ridicată cu efect imediat

„Și apoi, de asemenea, și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. Și a avut de-a face cu o mulțime de accidentări, amintește-ți de problema cu mușchii gambei pe care o avea, diferite lucruri. Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei, au distrus-o!”, a adăugat australianca la podcast-ul pe care îl moderează, „Podcast-ului de tenis Rennae Stubbs”.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!