Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei

Maria Macsim Nicoară a murit la finalul anului 2020, după mai multe luni petrecute în spital. Codrin Nicoară, soțul ei, a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, însă sora artistei, Elena Hereș, face acuzaţii şocante!
Filip Stan
08 feb. 2022, 10:16
Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei
Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Soțul artistei, pianistul Codrin Nicoară, a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, însă sora cântăreței vrea ca acesta să fie judecat pentru alte fapte, căci susține în continuare că el i-a adus moartea!

Lovitură de teatru în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Acuzaţii de ultimă oră aduse soţului artistei

Maria Macsim Nicoară s-a luptat luni la rând să trăiască, dupa ce intrase în comă în urma unui accident casnic. Elena Hereș, sora artistei, este decisă să meargă până la capăt şi susţine că soţul mezzosopranei este vinovat de moartea acesteia!

„Inculpatul a fost trimis în judecată. Inițial, în acest caz fusese întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, dar soluția a fost de clasare acolo. Mai apoi, s-a dispus extinderea urmăririi penale sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Rechizitoriul a fost finalizat și a fost trimis la instanță”, a afirmat la vremea respectivă Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Luptă pe averea rămasă după moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Elena Hereș a formulat o plângere împotriva rezoluției procurorului. Mai exact, aceasta contestă motivele pentru care a fost trimis în judecată pianistul Codrin Nicoară. Femeia din Bacău susține că, de fapt, sora ei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, ar fi fost omorâtă. Următorul termen al plângerii formulate de Elena Hereș a fost stabilit de Tribunalul Iași pentru data de 16 februarie 2022.

Maria Macsim Nicoară ajunsese în stare gravă la spital în luna mai, atunci când a intrat în comă, după mai multe ore în care ar fi fost lăsată în pat, după o căzătură în casă. „Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, spuneau reprezentanții SMURD Iași.

Acuzaţii grave în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei rupe tăcerea: De ce nu s-a sesizat nimeni de ștergerea probelor din casă?

Procurorii au declanșat o anchetă, pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident. Au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. După decesul îndrăgitei artiste, cercetările au continuat. Procurorii încearcă să afle dacă mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dacă a fost vorba despre altceva.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Nordul European, Destinație Preferată pentru Vacanțe Răcoroase
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!