Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. WTA, anunţ oficial făcut luni

Irina Begu a coborât un loc şi este pe poziţia 30, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină, iar Halep a părăsit Top 50.
Filip Stan
03 iul. 2023, 14:34
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. WTA, anunţ oficial făcut luni
Un jurnalist celebru din România o face praf pe Simona Halep. "Roxadustatul nu se găsește în papanaşi. E posibil să se mai fi dopat"

 

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 37, în coborâre un loc, cu 1187 puncte. Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 54, cu 1000 puncte.

Simona Halep a pierdut definitiv o şansă istorică la Wimbledon! Decizia organizatorilor nu mai poate fi întoarsă
Ana Bogdan a urcat de pe pe 61 pe 57, cu 972 puncte. Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Arina Sabalenka, în timp ce Elena Rîbakina din Kazahstan este pe locul 3.

Veşti proaste pentru Simona Halep după prima zi de audiere. Anunţ de ultimă oră al tribunalului sportiv care o judecă pe româncă pentru dopaj
Simona Halep a fost audiată miercuri la Tribunalul din Londra în procesul de dopaj, scrie digisport.ro, precizând că audierea va continua şi că un verdict ar urma să fie pronunţat în aproximativ două săptămâni.

Sportiva, alături de avocaţi săi, a încercat să îşi demonstreze nevinovăţia, după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

”A fost audiată astăzi, dar va fi audiată şi mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. Alături de avocaţi, Simona şi-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat comentatorul sportiv Dragoş Suciu, la Digi Sport Special.  Halep îşi poate prezenta argumentele în aceste zile, după ce audierea sa a fost amânată de trei ori.

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat că Simona Halep trebuie să “stea la mâna unora care decid şi care nu sunt prea corecţi”, el precizând că este tergiversat cazul sportivei pentru că este româncă.

„Simona, nu ştiu, e complicată situaţia ei. Cum spunea şi domnul Ţiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungeşti, cu atât o să aştepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou. Se tergiversează pentru că e româncă! Când mi-au spus că sunt rasist, am terminat în trei zile subiectul, pentru că ne-am dus peste ei. Aşa trebuia să se facă şi în acest caz, dar acum e prea târziu. Simona trebuie să stea la mâna unora care decid şi care nu sunt prea corecţi. Ştiu nişte jucătoare de tenis din alte ţări care au fost prinse şi nu s-a făcut absolut nimic. Simona n-o să uite tenisul în opt luni, trebuie să-şi vadă de antrenamente şi să sperăm că decizia va fi luată în curând. Poate că o să joace la US Open. Simona o să-şi revină, a fost numărul 1, nu poţi să fii mereu numărul 1… dar ea are calităţi să fie din nou numărul 1”, a spus Ilie Năstase, într-un interviu pentru Digi Sport.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'