Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct: „Veste proastă”

Dan Capatos a făcut un anunţ în emisiunea de miercuri seara, pe care o prezintă la Antena 1, şi anume că se va modifica programul show-ului. Vestea proastă este că în zilele de miercuri şi joi, se va difuza destul de târziu, de la orele 00:30, iar în celelalte zile, programul rămâne cel obişnuit.
Loredana Toma
06 feb. 2020, 11:54
Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct:

Jurnalistul a şi argumentat această mutare a show-ului de noapte, în cele două zile, emsiunea fiind construită pentru a se mula pe programul de prime time. Şi pentru că Asia Express se pregăteşte să revină pe micile ecrane, Capatos şi echipa lui vor intra pe post după sfârşitul fiecărui episod moderat de Gina Pistol.

Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Această emisiune, încă de acum 25 de sezoane, când a fost ea creată şi gândită, a fost exact aşa: ca un ultim program al zilei, în grilă, un program tampon, care să se muleze pe programul de prime time, construit ca atare. Subiectele erau construite, la fel şi acum, pentru ca să ţină telespectatorii în faţa televizoarelor până la miezul nopţii.

Citeşte şi: Dan Capatos aruncă BOMBA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. „El ar fi căutat să-i ofere droguri!”

„Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time”

Vestea bună este că, odată cu debutul show-ului Asia Express, vom reveni, cumva, lunea şi marţea, la orele care ne-au consacrat, 23:15, 23:30. Vestea proastă este că miercurea şi joia vom începe de la 00:30. Asta este creată grila, pentru că repet, emisiunea este, în primul rând făcută pentru a completa grila şi dă prioritate programelor de prime time, aşa cum este şi normal.

Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii şi din respect pentru cei care se uită chiar şi la acea oră, am cerut conducerii să ne prelungească această emisiune până la 01:30, pentru că sunt convins că o să staţi alături de noi. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră„, a anunţat Dan Capatos, în direct, la emisiune.

Citeşte şi: Dan Capatos i-a anunţat decesul în direct. „Dumnezeu să-l odihnească”

Cum s-au cunoscut Dan Capatos şi soţia lui

Dan Capatos a făcut dezvăluiri, în cadrul unei emisiuni, despre soția lui, Monica, și Andrei, băiețelul pe care cuplul îl are. Capatos a povestit cum și-a cunoscut nevasta, în urmă cu peste 20 de ani, și cu ce se ocupa pe atunci.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos, la „Răi Da Buni”

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a mai spus Dan Capatos.
 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...