Lucian Bode, dezlănțuit la adresa social-democraţilor, după congresul PSD: „Un spectacol absolut grotesc, al cărui unicul scop a fost să atace PNL la unison. Ştiu că vor pierde din nou președinția României”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, acuză PSD de "ipocrizie, aroganţă şi populism", după discursurile liderilor social-democraţi de la Congresul PSD.
Alina Costache
24 aug. 2024, 17:04
Lucian Bode, dezlănțuit la adresa social-democraţilor, după congresul PSD:

După atacurile în rafală ale social-democraţilor la adresa PNL, Lucian Bode spune, într-o postare pe Facebook, că Congresul PSD de la Romexpo nu a fost altceva decât „un spectacol absolut grotesc„.

Liberalul este de părere liderii social-democraţilor au atacat „PNL la unison, pentru că ştiu că vor pierde din nou preşedinţia României„.

„PSD a dat în clocot astăzi – ipocrizie, aroganță și populism!

Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison. De ce? Pentru că știu că vor pierde din nou președinția României. Știu că, de 20 de ani, de la Ion Iliescu, românii nu au mai vrut PSD la Cotroceni. Știu că dreapta va învinge din nou.

Citeste si Marcel Ciolacu, critici dure la adresa PNL: „Am avut lideri fără suflet și fără Dumnezeu, care beau și fumau în Guvern atunci când oameni trăiau în izolare și panică”

Să aibă puțintică răbdare, nu mai e mult și vor afla cum e să ia bătaie de la dreapta. „Ei știu ceva bătaie, că au mai luat”, parafrazând cuvintele rostite de o doamnă la Congres la adresa unui fost candidat al PSD la prezidențiale care a fost doar pentru o noapte președinte.

Se tem de PNL și maschează asta cu atacuri disperate, afundându-se în ridicol. În schimb, în mod curios, vedem zero atacuri la AUR!

PSD a picat din nou testul decenței și demnității în politică. Fac aceeași politică de acum 35 de ani, doar cu puțină spoială. Din păcate pentru ei, și românii văd acest lucru”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Atacuri în rafală la adresa PNL

La Congresul PSD de la Romexpo, mai mulţi lideri social-democraţi au lansat atacuri dure la adresa partenerilor de coaliţie.

Congresul a început cu discursul lui preşedintelui Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, care i-a atacat pe Klaus Iohannis, fără a-l numi concret, și pe Rareș Bogdan, pe care l-a numit „Balerinul Rareș”. A fost urmat de Sorin Grindeanu, care a lansat un atac extrem de dur la adresa liberalilor, acuzându-i că „se pricep să fure munca altora, sunt viespi care-și fac cuibuil în casele altora, vor să ne facă să credem că sunt providențiali, apostolici și scriitori de succes, dar in realitate, sunt niște impostori, specialiști în poltici parazitare”.

A venit rândul premierului Marcel Ciolacu, care şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat planul de dezvoltare a României după ce va ajunge preşedinte, a enumerat realizările PSD de când a intrat la guvernare şi până în prezent, subliniind că PSD a venit la guvernare într-o perioadă în care România era sufocată de criza economică. De asemenea, Marcel Ciolacu a dat garanţii că ţara noastră nu va intra niciodată în niciun război, că serviciul militar nu va redeveni obligatoriu, dar şi că România va adera la Schengen şi terestru până la finalul acestui an.

Citeste si Marcel Ciolacu îşi anunţă candidatura la preşedinţia României cu un atac dur la foşii şefi de stat: „Vi s-a promis că o să trăiţi bine, apoi vi s-au tăiat salariile. Vi s-a promis o Românie educată şi ati primit un sistem de educaţie eşuat în care copiii sunt mai expusi la droguri decat la carte”

La rândul ei, Simona Bucura-Oprescu, prezentată drept „cea care are grijă de părinții și bunicii noștri”, a vorbit despre noua lege a pensiilor şi l-a lăudat pe Marcel Ciolacu întrucât „a reușit să tempereze divergențele venite de la colegii noștri de coaliție„.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a încheiat seria discursurilor înainte de vot: Nu avem general să ne conducă, dar avem o armată puternică care ne va ajuta să câștigăm alegerile prezidențiale”, a spus Stănescu, lansând o ironie fină la adresa lui Nicole Ciucă.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai înaltă clădire din București. Are cu 53 de metri mai mult decât Casa Poporului și o poți observa de la mare depărtare, de pe DN1 și A3
Capital.ro
Acord Rusia-Ucraina. Zelenski a făcut chiar el anunțul ISTORIC: Sunt recunoscător
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
TRAFIC DE COȘMAR în București. Vor fi 6 luni de restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Zonele din România unde vom fi mai feriți de temperaturi extreme. Expert român din Germania: „Decizia de a migra depinde de fiecare”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Satul care îi atrage pe tineri ca un magnet. Vin aici ca la pelerinaj
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel 'ultra all inclusive', de cinci stele, din Turcia
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Rămân fără cardurile de alimente. Ce pensionari nu mai iau 250 lei din septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Incendiu de vegetație uscată la Olimp: Pompierii au intervenit pentru stingerea focului
MediaFlux
România INTRĂ în SCHENGEN. S-a ANUNȚAT termenul FINAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...