Lucian Mîndruță este dezamăgit de Țzancă Uraganu că nu l-a ajutat în campania de vaccinare

În perioada în care Lucian Mîndruță coordona campania națională de vaccinare, el a avut ideea de a crea o manea care să încurajeze populația să se vaccineze.
Filip Stan
15 oct. 2024, 08:42
Lucian Mîndruță este dezamăgit de Țzancă Uraganu că nu l-a ajutat în campania de vaccinare

Lucian Mîndruță a fost invitat recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a împărtășit detalii mai puțin cunoscute despre parcursul său profesional și personal. În timpul discuției, jurnalistul a abordat o temă controversată legată de o colaborare eșuată cu manelistul Tzancă Uraganu, în contextul campaniei de vaccinare.

Lucian Mîndruță, despre situația controversată cu maneaua din cadrul campaniei de vaccinare

În perioada în care Lucian Mîndruță coordona campania națională de vaccinare, el a avut ideea de a crea o manea care să încurajeze populația să se vaccineze. Deși intenția sa era una pozitivă, Tzancă Uraganu nu a răspuns așa cum spera el. Această situație l-a dezamăgit profund pe Mîndruță, care considera că muzica ar putea avea un impact semnificativ în promovarea unui mesaj în ceea ce privea situația respectivă.

„Tzancă Uraganu nu s-a ținut de cuvânt. Mi-a dat și un mesaj pe whatsapp, un video în care el și tovarășii lui se gândeau să facă maneaua, a trecut o săptămână, au trecut două și Tzancă Uraganu și maneaua ia-le de unde nu-s.

După aceea am înțeles, de fapt. Tzancă Uraganu e un mai bun marketar decât mine. El a înțeles că publicul lui, sub nicio formă, nu se va vaccina vreodată, ba chiar va reacționa negativ la orice îndemn de a se vaccina.

Și atunci nu a făcut maneaua ca să nu își contrazică publicul, să și-l antagonizeze. Drept dovadă, nu s-a lăsat ademenit de mine. Cu regret, nu am avut manea la campania de vaccinare. Eu nu ascult manele și folclor, nu sunt în universul meu. Aș vrea ca oamenii să dea manelele mai încet lângă mine, dacă s-ar putea.”, a spus Lucian Mîndruță, la „40 de întrebări”.

Citește și: EXCLUSIV Părintele Vasile Ioana explică de ce Sfânta Parascheva strânge cei mai mulți pelerini de sărbătoarea ei comparativ cu restul sfinților: „Cuvioasa a trăit anonim, iar românul iubește omul smerit, modest. Pe cel mândru îl aruncă din inima lui”

Cum și-a câștigat jurnalistul existența de-a lungul timpului

Lucian Mîndruță a vorbit și despre începuturile lui în carieră, unde a povestit despre vremurile în care făcea fotografii la diverse evenimente, inclusiv înmormântări, pentru a-și asigura traiul.

„Nu am trăit din ele propriu zis, dar am putut să îmi cumpăr lucrurile pe care copiii, de obicei, le primesc de la părinții lor.

Blugi, bicicletă, casetofon, eu mi le-am cumpărat din munca mea începând cu 14 ani. Și aparat de fotografiat. Sigur că îmi mai puneam un pic deoparte ca să mă duc la mare vara, să pot să îmi permit și un Pepsi, ceea ce era super chestie că luai pe sub mână pe vremea aceea. Dar să mă întorc la poveste, nu știu dacă ai văzut vreodată vreo familie care vrea să se pozeze cu mortul. La deces sunt unii care au sentimentul: Bă, poate cu unchiul Georgică sau bunicul Costel nu am fost destul de drăguț în timpul vieții, n-am fost aproape de el, hai acum, la final. După ce a trecut finalul, hai să avem o amintire cu el.

Și se fotografiau cu decedatul și eu mă ocupam cu chestia asta, le făceam acele poze, le developam, îți imaginezi în bucătărie aparatul de făcut poze, care trebuia să fie întuneric înăuntru, trebuia să fie o singură lumină, și aia roșie și vedeai în tava aia, apărea mortul împreună cu rudele lui.

Era ca într-un film de groază! Dar chestia asta m-a învățat că până la urmă trebuie să înghiți destul de multe ca să îți câștigi existența pentru că nu există altă soluție decât munca. Iar sărăcia…să îți zic un lucru. Și acum îmi doresc un casetofon pe care nu l-am avut când aveam 15 sau 16 ani, și un video. Și multă vreme mi-am cumpărat casetofoane în neștire încercând să umplu un gol”, a spus Lucian Mîndruță, despre începutul carierei sale.

Citește și: Fiul lui Adrian Minune și-a găsit marea iubire, după ce, în vară, s-a despărțit de tânăra cu care urma să se căsătorească. Actuala iubită este mai mare decât el cu câțiva ani

DailyBusiness
Lovitura finală pentru România. S-A CONFIRMAT RECESIUNEA
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
Capital.ro
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
Playtech.ro
Orașul unic din lume în care mergi pe acoperișul caselor! E locuit de 500 de oameni și este în...
DailyBusiness
Ninsorile lovesc din plin România! Alertă ANM
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Anca Țurcașiu, în pericol la Asia Express. Va mai putea continua?
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi, îngheț și vânt puternic. Care sunt zonele vizate
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a dat ordinul de luni, 14 Octombrie. Este interzis între orele 22.00 şi 6.00
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...
substantial.ro
Comisia Europeană va propune o nouă legislație pentru creșterea deportărilor migranților ilegali
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna