Lucian Mîndruţă o taxează din nou pe Olivia Steer, deşi susţine că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

Olivia Steer a avut o nouă ieşire controversată pe reţelele sociale, unde a susţinut că în spatele "liniilor albe" lăsate de avioane pe cer s-ar afla ceva necurat, iar criticul său de serviciu, Lucian Mîndruţă, nu a pierdut mult timp până să o ironizeze, din nou, pe influenceriţă.
Mircea Filipescu
27 sept. 2023, 11:28
Lucian Mîndruţă o taxează din nou pe Olivia Steer, deşi susţine că sunt prieteni:

Ideile conspiraţioniste ale Oliviei Steer nu mai miră de mult pe nimeni, aceasta chiar reluând de mai multe ori aceleaşi teme – vaccinurile, liniile albe, medicamentele de orice fel, care ar fi nocive etc – , dar este interesant că, deşi a declarat că este prieten de familie cu ea şi cu soţul său, Andi Moisescu, Lucian Mîndruţă îşi face de fiecare dată o misiune personală din a o critica sau ironiza.

La fel s-a întâmplat şi luni, când Olivia Steer a lansat o noua teorie cu privire la „liniile albe” care brăzdau cerul Capitalei, fiind o zi foarte senină.

„Și eu mi-am pus problema ca dârele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis ‘fum’ de ‘motor’, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era ‘fum de motor’, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu.

Apoi, am observat că astfel de dâre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat ‘aer curat de munte’, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de ‘enteroviroză’, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Și nici n-am ‘luat’ de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.

Citeşte şi: Sorinel Copilul de Aur riscă să fie ridicat de poliție. Manelistul are probleme serioase cu legea

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin”, a susținut Steer pe Facebook, stârnind un val de comentarii.

Ca de fiecare dată, printre cele mai apreciate postări în care Olivia Steer a fost ironizată a fost cea a lui Lucian Mîndruţă.

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă.

Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut. Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Interesant este că, în urmă cu aproximativ opt ani, Mîndruţă declara că este prieten de familie cu Olivia Steer şi Andi Moisescu, chiar dacă nu se ştie în ce stadiu mai sunt în prezent relaţiile dintre ei.

”Sunt cu inima frântă, căci familia Moisescu – Steer îmi este prietenă. Dar, cred că atunci când faci afirmaţii că ceaiul de coadă şoricelului vindecă accidentele cerebrale ar trebui să ai un studiu în acest sens.

Eu îi înţeleg drama personală Oliviei, căci nu ştiu ce aş fi făcut în situaţia ei. Copiii mei sunt vaccinaţi, pentru că eu înţeleg ştiinţa din spatele vaccinului.

Eu mi-am vaccinat fata cu vaccinul HPV înainte că el să fie oferit gratuit, pentru că noi nu am vrut să aşteptăm până era pus la dispoziţie”, a explicat Mîndruță la Antena Stars în 2015.

Citeşte şi: Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. Cu ce boală a fost diagnosticată vedeta: „De patru ani am încercat toate combinațiile posibile”

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Un studiu relevă legătura între dieta de proastă calitate și modificările cerebrale asociate cu depresia și anxietatea
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!