Lucian Romașcanu îl desființează pe Mircea Geoană: „Cunoștințele sunt Marian Vanghelie, Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț Costea”

Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, lansează un atac dur la adresa lui Mircea Geoană, care l-a provocat pe Marcel Ciolacu la o dezbatere unu la unu, susținând că are cunoștințele necesare pentru a învinge PSD. Fostul ministru al Culturii îi amintește lui Mircea Geoană că este un personaj toxic, apropiat de persoane condamnate la închisoare sau căutate de oamenii legii.
Alina Costache
16 oct. 2024, 08:38
Lucian Romașcanu îl desființează pe Mircea Geoană: „Cunoștințele sunt Marian Vanghelie, Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț Costea”

Lucian Romașcanu l-a umilit pe Mircea Geoană prin replica pe care a publicat-o pe platforma de socializare Facebook, după ce fostul secretar general adjunct al NATO l-a provocat pe Marcel Ciolacu la o dezbatere unu la unu. Fostul lider al social-democraților a spus că președintele PSD are alături de el un partid mare, în timp ce acesta are cunoștințele necesare pentru a deveni președintele României.

Lucian Romașcanu îi amintește lui Mircea Geoană de unde a plecat

Printr-o postare pe platformele sociale, purtătorul de cuvânt al PSD a pus accentul pe legăturile pe care le avea candidatul independent la alegerile prezidențiale atunci când candida la aceleași alegeri, numai că din postura de președinte al PSD. Toate persoanele apropiate de fostul secretar general adjunct al NATO au avut probleme destul de grave cu legea.

Citește și : Război la nivel înalt în Coaliţie. Premierul Ciolacu, replică dură pentru generalul Ciucă: „Pentru prima dată îmi este și jenă să vă răspund”

„Hihihi. Dl. Geoană ne comunică următoarele:… aveți partid, eu am cunoștințele necesare…Pentru cei care au deschis mai târziu FB (n.a – Facebok), cunoștințele sunt: Marian Vanghelie, Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț Costea (cumnat căutat prin Turcia pentru deturnat ceva), și alții. Vom reveni”, a precizat Lucian Romașcanu pe Facebook.

Mircea Geoană îl invită pe Marcel Ciolacu la o dezbatere

Într-un mesaj video postat pe platformele de socializare, candidatul independent la alegerile prezidențiale susține că dorește o dezbatere cu președintele PSD, în contextul în care sondajele îi arată pe cei doi ca favoriți pentru a intra în turul doi de scrutin.

„Astăzi vreau să fac un apel public către contracandidatul meu, Marcel Ciolacu. Ştim că sondajele ne arată pe primele locuri, ştiu că aveţi în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilităţile pentru a conduce naţiunea noastră lipsesc. Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea este esenţială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis şi transparent. Aşadar, domnule Marcel Ciolacu vă invit la o dezbatere unu la unu. Dvs. veţi aduce susţinerea politică, eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare”, a afirmat Mircea Geoană.

Citește și : Marcel Ciolacu, dezvăluiri impresionante despre familie: Am mai avut un frate, pe care părinții mei l-au pierdut. Eu nu l-am prins

De altfel, fostul ministru de Externe precizează că întâlnirea va fi moderată de o persoană neutră alesă de comun acord și că va trebui să se axeze pe viziunea pentru viitor a țării noastre.

„Vom avea un moderator neutru pe care îl putem alege împreună pentru a veghea ca dezbaterea să se desfăşoare în mod echitabil. Aici vom putea dezbate viziunea noastră cu privire la viitorul ţării şi despre modul în care putem rezolva problemele cu care ne confruntăm. Cu această ocazie invit şi presa interesată de acest subiect.”, a mai spus Geoană.

În final, fostul președinte al Senatului susține că dezbaterea poate fi o oportunitate pentru alegători să știe cu adevărat pe cine să voteze și propune data și locația întâlnirii : sâmbătă, 19 octombrie, la orele 18:00, la Grand Hotel București.

„Sunteţi deschis la această provocare? O dezbatere deschisă poate fi o oportunitate perfectă pentru alegători pentru a face o alegere informată, bazată pe informaţii concrete şi nu pe strategii de manipulare. Haideţi să aducem transparenţa în procesul nostru electoral şi să oferim cetăţenilor şansa de a cunoaşte adevăratul nostru potenţial. Vă aştept! Propun să ne întâlnim sâmbătă, 19 octombrie, la orele 18.00, la Grand Hotel Bucureşti, sala Rapsodia”, își încheie Geoană provocarea.

DailyBusiness
Bani pentru iarnă. Românii pot primi ajutoare de încălzire în sezonul rece!
Spynews
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză înainte să pleci de acasă. E responsabil pentru multe incendii
Capital.ro
Băutura care te lasă fără permisul de conducere. Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest pentru amfetamină
Playtech.ro
Soțul a obținut viza, dar Otilia Bilionera S-A RĂZGÂNDIT! ”Mă retrag!” EXCLUSIV
DailyBusiness
România în criză. Suspendarea parțială a fondurilor PNRR amenință viitorul economic!
Adevarul
Planul diabolic al al lui Hitler pentru Europa de Est. Câți oameni ar fi trebuit să moară și care ar fi fost soarta României
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile lui Laurențiu Reghecampf cum că ar fi fost interzisă în magazinul Hermes. Impresara îl pune la punct pe încă soțul ei
Spynews
Descoperire incredibilă în curtea Bisericii Mavrogheni
Evz.ro
România, risc major de recesiune în 2025. Taxele pot crește enorm
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR
Cancan.ro
Cutremur în showbiz! Andreea Esca, la Asia Express? Cum ar putea trăda știrista Pro TV pentru Antena 1
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se pune taxă pe cardul bancar. Dai 100 de lei, chiar dacă nu retragi bani de pe card
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
„Nici unghii la mâini nu mai are” - Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni
substantial.ro
Elon Musk susține campania lui Trump cu donații de milioane de dolari
MediaFlux
Se DAU BANI GRATIS pentru ROMÂNIA! SUMELE intră AZI pe CARD
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Parfumuri de la branduri celebre, un pericol pentru sănătate. Au fost găsite substanțe interzise în compoziția mai multor produse