Lucrul pe care Theo Rose nu îl poate afla de la Anghel Damian! Cum reușește regizorul să o țină în suspans: „A ținut departe de mine detaliile astea”

Theo Rose a vorbit despre un aspect extrem de important al relației ei cu Anghel Damian. Artista a dezvăluit că există un secret pe care partenerul ei de viață nu vrea sub nicio formă să îl dezvăluie.
Alina Costache
22 aug. 2024, 08:34
Lucrul pe care Theo Rose nu îl poate afla de la Anghel Damian! Cum reușește regizorul să o țină în suspans: „A ținut departe de mine detaliile astea”
Lucrul pe care Theo Rose nu îl poate afla de la Anghel Damian! Cum reușește regizorul să o țină în suspans: „A ținut departe de mine detaliile astea”

Anghel Damian, cunoscutul regizor al serialului „Clanul”, continuă să surprindă pe toată lumea, iar partenera sa de viață, Theo Rose, nu face excepție. Deși cei doi împart atât viața personală cât și pe cea profesională, se pare că Anghel Damian a decis să păstreze un secret important legat de noul său proiect, serialul „Tătuțu”, care va avea premiera în această toamnă la PRO TV.

Citește și: Theo Rose, despre problemele de sănătate care au făcut-o să se oprească din a mai cânta. ”Nu mai puteam să vorbesc”

Theo Rose, jurată la „Vocea României” și actriță în serialul „Clanul”, a dezvăluit recent într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că iubitul ei nu i-a spus absolut nimic despre personajul ei din serial, care de data asta urmează să fie interpretat de o fetiță de trei ani. Artista a mărturisit că nici măcar nu știe cine este micuța actriță care o va interpreta pe fata lui Bebe Măcelaru, personajul principal al serialului, interpretat de George Mihăiță.

Citește și:

„Nu am cum să apar, căci personajul meu are trei ani la momentul acțiunii. Cred că există o fetiță, nu știu cine e. Anghel a ținut departe de mine detaliile de data asta, pentru că își dorește, și și eu vreau la fel, să văd la televizor odată cu toată lumea. Mi se pare mai frumos așa, mai incitant”, ne-a spus Theo Rose.

Serialul „Tătuțu” va explora povestea de viață a lui Bebe Măcelaru, arătând cum a devenit un om de temut, dezvăluind detalii pe care „Clanul” nu a reușit să le scoată la lumină. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va fi redată această nouă perspectivă asupra personajului complex interpretat de George Mihăiță.

Theo Rose se află într-o situație total neobișnuită, fiind ținută în suspans chiar de propriul ei partener, dar acest mister pare să adauge un plus de emoție atât pentru ea, cât și pentru cei care vor urmări serialul. De asemenea, artista a povestit și despre o mare realizare personală recentă, la care Anghel Damian a fost martor, subliniind că relația lor continuă să fie una plină de momente memorabile și neașteptate.

Theo Rose a vrut neapărat să ajungă la concertul lui Taylor Swift de la Paris, din cadrul turneului Eras Tour, și a rămas mască de tot ce a văzut. Theo ne-a zis că artista americană a devenit o sursă de inspirație pentru ea, după ce a asistat la spectacolul ei. Asta… deși nu este fana ei numărul unu.

„A fost foarte frumos. Nu am văzut un show de așa o măreție niciodată. Nu e neapărat artistul meu preferat. Eu m-am dus pentru show. M-am dus să văd ce se poate oferi de la o scară atât de mare. Mă inspiră. Mă ajută să văd cu adevărat cât de departe sunt cu ceea ce înseamnă un show muzical și producția unui astfel de show. Acolo e o investiție foarte mare. Ea e un om foarte talentat. E o fată foarte inteligentă și foarte iubită de către toți cei care o urmăresc. Am stat, efectiv, trei ore și jumătate să o ascult. Am văzut că a dansat întruna, Am urmărit un spectacol cum n-am mai văzut.

E ceva cu care m-am identificat. M-am identificat cu faptul că abordează mai multe genuri muzicale și că publicul ei e foarte familiarizat cu asta. Cânta o baladă folk, după aia trecea la un alt tip de muzică, după aia a trecut la ceva indie… Îmi place foarte mult că are această diversitate. Pot să mă inspir din foarte multe lucruri pe care le face. E un artist imnes. Are o foarte mare infrastructură acolo. Încercăm să facem și noi tot ce putem”, a povestit iubita lui Anghel Damian, Theo Rose, pentru FANATIK, despre concertul lui Taylor Swift.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri fără perdea despre copilăria sa: „Mama mă păruia din când în când”. Ce spune cântăreața despre viața de mamă

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Ai voie sau nu să depășești un tractor dacă încalci linia continuă. Ce spune Codul Rutier despre această situație, de fapt
Capital.ro
Halep, ruinată. Abia acum a ieșit adevărul la iveală. Este total diferit
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Reguli pentru cărțile de identitate. Data la care trebuie să fie atenți toți posesorii
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Când se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă?
Capital.ro
Pensionarii, obligați să plătească sume uriașe. Vârstnicii au fost păcăliți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Guvernul face noi precizări. Cine va primi INDEMNIZAȚIA SOCIALĂ MINIMĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...