Ludovic Orban, atac la președintele PSD: Dragnea este de pe o altă planetă, nu mai are nicio legătură cu realitatea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat, sâmbătă, la Fetești, că actuala coaliție majoritară a făcut de râs România, la nivel european, a generat un conflict inutil între ei și Instituțiile Uniunii Europene. L-a atacat și pe Liviu Dragnea, care ar fi adus cu arcanul oamenii la mitingul PSD de la Craiova, blocând ilegal manifestațiile PNL din Teleorman.
Romania TV
13 apr. 2019, 13:33
Ludovic Orban, atac la președintele PSD: Dragnea este de pe o altă planetă, nu mai are nicio legătură cu realitatea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reamintit într-o conferință de presă, la Fetești, că majoritatea parlamentară a refuzat să finanțeze obiectivul de investiții Pasajul de la Drajna, „așa că toți cei care stau la barieră trebuie să știe că PNL a formulat amendament pentru realizarea investiției privind pasajul de la Drajna și că PSD și ALDE au fost împotriva amendamentului PNL”.

El a mai spus că PNL a cerut în mod repetat să nu se mai plătească taxa de pod la Fetești pentru rezidenți, pentru cei care locuiesc în Fetești, pentru cei care, practic, traversează pe ruta respectivă cu alte scopuri decât cu scopuri turistice.

„Nu ni se pare normal. Este o taxă, care, practic, ar trebui plătită pentru unele persoane în fiecare zi și care reprezintă o gaură în bugetul fiecărei familii din Fetești și din alte localități din județul Ialomița”, a opinat Orban.

Trecând la subiectul alegerilor europarlamentare, Ludovic Orban a atacat partidele de la putere.

„Se vede din ce în ce mai clar că actuala coaliție majoritară ne-a făcut de râs la nivel european, a generat un conflict fără niciun fel de rost între ei și Instituțiile Uniunii Europene, un conflict care riscă să genereze consecințe defavorabile asupra fiecărui român. România riscă să fie pusă la colț din cauza atitudinii antidemocratice, antieuropene a liderilor PSD și ALDE, iar România este pasibilă de sancțiuni, inclusiv pierderea de fonduri europene din cauza atitudinii agresive a liderilor PSD-ALDE împotriva partenerilor noștri euroatlantici.”

În opinia lui, „vocea PNL, alături de vocea Președintelui Iohannis, este singura voce care se aude și care este ascultată la nivel european și ca atare, România va fi cu atât mai puternică, mai bine reprezentată și mai influentă la nivel european, cu cât PNL va fi mai puternic și mai bine reprezentat în Parlamentul European.”

Făcând referire la mitingul PSD de la Craiova, Ludovic Orban s-a dezlănțuit împotriva lui Liviu Dragnea care ar fi adus oamenii forțat la manifestație, acuzând în același timp PSD și primăria Alexandria că au interzis cu intenție organizarea mitingului PNL în Teleorman. „Pot să vă spun cu certitudine că au adus oamenii cu arcanul, i-au obligat pe primari să-i aducă pe cei de la ajutorul social, pe angajații primăriilor, pe angajații instituțiilor publice conduse de PSD-iști. I-au obligat pe angajații societăților regiilor și entităților din subordinea primăriei și a CJ. Pur și simpu au fost aduși cu arcanul. Acolo, 80% dintre oamenii de acolo nu ar fi ajuns acolo dacă nu erau forțați de șefii lor de la PSD și oricum cred că jumătate din cei care au participat nu vor vota cu PSD, am convingerea aceasta clară, urmărind ceea ce s-a întâmplat la miting iar discursurile lor sunt science-fiction, parcă sunt rupte de realitate. Mie, Dragnea mi s-a părut complet de pe o altă planetă, nu mai are nicio legătură cu realitatea, plus că are un discurs nebunesc literalmente, şi-a pierdut complet orice urmă de raţiune şi lumea vede lucrul asta. Să ştiţi că lumea vede lucrul asta.”

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'