Ludovic Orban, vizită la Uzina Dacia din Mioveni. A văzut modelele SPECIALE care nu pot fi comandate de români VIDEO

Ludovic Orban a efectuat, miercuri, o vizită la uzina Dacia din Mioveni, unde a asistat la prezentarea noilor modele Logan şi Sandero. Premierul a văzut şi mai multe tipuri de Dacia Duster, modificate special pentru Poliţie şi Armată, precum şi o variantă pick-up care în mod normal nu se regăsesc în gama producătorului autohton.
Romania TV
21 oct. 2020, 12:33
Ludovic Orban, vizită la Uzina Dacia din Mioveni. A văzut modelele SPECIALE care nu pot fi comandate de români VIDEO

„La vizita anterioară am promis că voi fi prezent când lansăm noul Logan şi Noul Sandero. Am ţinut neapărat să fiu prezent la prezentare acestor noi modele care sunt rodul proiectanţilor din România. Proiectarea acestor noi modele s-a făcut în mare parte prin telemuncă”, a declarat Ludovic Orban.

Christophe Dridi, actual director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, i-a prezentat lui Ludovic Orban mai multe modele de Dacia Duster care au fost adaptate special pentru Poliţie şi Armată.

„Dacă vă aminţiţi, domnule prim-ministru, acest lucru este realizat de Romturingia Câmpululung”, i-a spus directorul executiv lui Ludovic Orban în timp ce îi arăta Duster-ul conceput pentru Poliţie.

Cum arată Dacia Duster pentru Poliţie şi Armată

Dacia Duster, SUV-ul producătorului autohton, a fost adaptat cerinţelor poliţiştilor. Maşina are geamurile din spate acoperite cu gratii, o zonă specială de separare între poliţişti şi persoanele arestate. De asemenea, portierele au fost adaptate special în aşa fel încât să nu poată fi deschise din interior de către indivizii ridicaţi de Poliţie.

Ludovic Orban a văzut şi Duster-ul conceput pentru Armată. Maşina a fost vopsită special în culori precum cele ale uniformelor de camuflaj.

De asemenea, premierului i-a fost prezentat şi un model Dacia Duster Pick-up.

În septembrie, Dacia a înregistrat prima creştere a producţiei de anul acesta, cu 23% mai mult faţă de perioada similară din 2019. Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care Dacia a revenit la un ritm de lucru de 1.300 de maşini pe zi, conform Arges-stiri.ro.

Premierul a apreciat măsurile implementate de constructorul de automobile pentru protejarea sănătății angajaților și a prezentat, la rândul său, stadiul lucrărilor la autostrada Pitești-Sibiu și la drumul expres Pitești-Craiova, obiective de maximă importanță pentru argeșeni și pentru Dacia.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'