Luna nouă în Balanţă – 25 septembrie 2022. Un nou început în relații. Cum să profiți de oportunități

În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să îi mulțumeșți pe alții, fără să te îngrijești prea mult de propriile nevoi.
Alina Costache
24 sept. 2022, 10:16
Luna nouă în Balanţă – 25 septembrie 2022. Un nou început în relații. Cum să profiți de oportunități

Luna nouă în Balanţă. Pe 25 septembrie 2022, avem o Lună Nouă la 2° în Balanță. Luna Nouă este vizavi de Jupiter (la 3° Berbec), dându-ne apetitul pentru asumarea de riscuri. Gata de acțiune?

Venus, conducătorul Lunii Noi, este în conjuncție cu Mercur retrograd, așa că sunt de făcut câteva considerații. Influența combinată a lui Mercur și Jupiter ne va ajuta să cântărim detaliile față de imaginea de ansamblu, ajutându-ne să venim cu un plan în care toată lumea are de câștigat.

Echinoctiul de toamna 2022 vine cu Soarele in BALANTA. Noutati si schimbari pentru toate zodiile

Se anunță o zi norocoasă pentru fiecare, o zi în care să-ți pui lucrurile în ordine și să mergi mai departe pe toate fronturile din viață ta. Această Luna nouă activează o parte din viață ta care nu se da în lături de la acțiune. Unele cercuri se închid, altele aduc oportunități. Balanță guvernează relațiile, iar această Luna nouă în Balanță îți aduce oportunitatea unui nou început.

Luna nouă în Balanţă. Ce cauți în relațiile tale?
Unii oameni cred că știu ce-și doresc cu adevărat, însă niciodată nu și-au examinat în profunzime propriile nevoi emoționale. Nu uită că nevoile se schimbă cu timpul. Nimic nu rămâne la fel, deci este o idee bună, în special în timpul unei Luni noi în Balanță să vezi ce mai funcționează pentru ține și ce nu. Dacă te confrunți cu ceva probleme în relații, acum este un moment prielnic să faci ordine și să rezolvi chestiunile problematice.

Poate că este ceva anume care îți cauzează durere. Ce vrei să schimbi? Este timpul să închei această relație? Ce ajustări poți face că să îți satisfaci nevoile? Trebuie să porți o conversație dificilă pe care ai evitat-o de foarte multă vreme?

Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Luna nouă în Balanță te împinge să-ți schimbi prioritățile în dragoste
Cele mai reușite relații se formează atunci când fiecare parte este împlinită și fericită cu sine. Acesta este cel mai bun punct de plecare. Dacă tu emani o vibrație nepotrivită vei atrage în relații exact oamenii care să-ți hrănească această nevoie, iar frustrarea se va accentua.

La început, o nouă relație se simte minunat. Amândoi partenerii dau ce au ei mai bun pentru a face impresie bună celuilalt. Apoi, cum se spune, familiaritatea poate aduce nemulțumiri. Începe să se simtă vibrația din spatele cuvintelor. O ieșire furioasă, o mișcare nepotriva a corpului pot spune mai multe decât crezi.

În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să îi mulțumeșți pe alții, fără să te îngrijeșți prea mult de propriile nevoi. Asigura-te, însă, că la finalul poveștii nu vei fi frustrat și plin de resentimente. Deși este bine să încerci să-ti rezolvi conflictele în termeni amiabil, câteodată acest lucru este imposibil.În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să ii mulțumești pe alții, fără să te îngrijești prea mult de propriile nevoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Bikini Auriu al lui Carrie Fisher din „Star Wars” Vândut pentru 175.000 de Dolari la Licitaţie
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!