Luna noua in Capricorn din 13 ianuarie! Momente UNICE la inceput de AN!

Sa ne bucuram ca aceasta energie este abundenta si expansiva si ne trimite oportunitati de a planta seminte ce vor deveni copaci vigurosi in viitor!
Alina Costache
12 ian. 2021, 12:46
Luna noua in Capricorn din 13 ianuarie! Momente UNICE la inceput de AN!

Luna Noua in Capricorn de pe 13 ianuarie, cea ma ambitioasa zodie din horoscop. Lunile Noi marcheaza intotdeauna startul unui nou ciclu lunar, iar in acest caz noul ciclu ne va duce direct intr-un nou an, 2021 plin de sperante.

Luna noua in Capricorn este prima Luna noua din an si vom simti cu siguranta energia Capricornului definita prin munca, ambitie si planuri stabile drept hrana a creierului. De altfel, e bine sa ne imprietenim cu aceasta energie. Vom dori rezultate tangibile pentru munca noastra intensa si le vom primi urmare a perseverentei manifestate.

Energia Capricornului nu e cea mai expresiva si emotionala cu putinta ci e practica si ii place sa mentina totul logic. Totusi, ea ne este de mare ajutor acum pentru ca dinamicile de familie se aprind repede si sunt pline de emotii stagnante ce tind sa se repete la ceas de sarbatoare. Iar noi avem nevoie sa gasim moduri noi mai practice si pragmatice de a trai si a ne desprinde cu blandete de ce a fost.

HOROSCOP MINERVA 2021. Cine primeşte bani, cine se îndrăgosteşte, cine ajunge la medic
Asadar, daca va apar tensiuni in familiei, ridicati-va peste ele si focusati-va doar pe ratiune si fapte. Priviti totul din perspectiva logica si nu din emotii irationale. Sigur ca e mai usor de spus decat de facut, dar daca simtiti ca ceva sau cineva iar v-a agatat si provocat, in special in familie, cautati sa vedeti ce se afla mai profund in spatele situatiei ce e nevindecat in voi.

Cum impacteaza zodiile Luna Noua in Capricorn?
Ne asteapta imputernicire de sine. E timpul sa ne acceptam responsabilitatea si sa ne construim viitorul. Orice problema cronica ne-a dat batai de cap, e timpul sa privim acei demoni in fata, sa stam drepti si sa spunem „pe aici nu se trece!”. Fii clar ce tintesti si iti doresti, asteapta-te la constientizari masive si la un mod nou de gandire ca sa iti construiesti viata mult mai constructiv!

Fii atent ce teme activezi pentru ca ele te vor insoti in 2021!

BERBEC
Energia Lunii noi nu este compatibila in totalitate cu stilul tau vitezist preferat de a merge inainte, Berbecule, insa ce este bine e ca iti aduce o fereastra de timp in care sa iti gandesti planurile noi fara prea mult atasament si sa ramai deschis la inspiratie proaspata ce nici nu iti trece prin cap acum, pentru ca ea va veni! Apeleaza cu incredere la energia pragmatica, practica, inceata dar foarte sigura a Capricornului – gazda acestui eveniment astral deosebit – ca sa iti gandesti bine urmatoarele miscari.

TAUR
Tu, Taurule, ai avut unele planuri solide deja in minte de ceva timp, poate chiar in ultima jumatate a anului 2020. Aceasta Luna Noua in muncitorul Capricorn, zodie de pamant ca si tine, iti cere sa incepi sa faci pasi concreti ca sa dai viata acestor scopuri. Ai avut destul timp sa pui la cale si sa planifici. Acum fa sa se si intample!

GEMENI
Intimitate, sex si romantism, iata subiecte ce iti vor veni in minte cand cerurile se vor intuneca sub Luna Noua, draga Gemeni. Ce s-a intamplat in aceste domenii in ultimele sase luni sau chiar un an? Ia tot ce ai invatat despre aceasta zona a vietii tale si verifica ce iti doresti cu adevarat, ca sa iti stabilesti urmatorii pasi. Este nevoie de munca si planificare temeinica, a la Capricorn, pentru a fi in stare sa stabilesti noi baze, noi relatii, noi limite pe acest teritoriu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!