Luna nouă în Leu din 4 august 2024. Intră în scenă Chariklo, soția vindecătorului rănit Chiron

Chariklo este cunoscută ca soția lui Chiron, asteroidul vindecătorului rănit. Ea poartă o energie foarte similară, dar ne amintește să ne activăm darurile vindecătoare prin intuiție și natura mamă.
Alina Costache
30 iul. 2024, 23:03
Luna nouă în Leu din 4 august 2024. Intră în scenă Chariklo, soția vindecătorului rănit Chiron

Luna august 2024 este cu totul atipică din punct de vedere astrologic. În primul rând, ciclul lunar este început cu o Lună nouă în Leu, aceeași zodie în care se află și Soarele.

Lunile Noi în Leu sunt momente pentru a încuraja joaca și pentru a ușura ceea ce ne apasă inimile. Ele sunt o oportunitate de a celebra lumina interioară care trăiește în noi și de a ne aminti că suntem aici pentru a ne juca, a experimenta și a găsi bucurie, mai ales în lucrurile simple.

Luna în Leu este amplificată în acest an de Jupiter, care se aliniază armonios și ne amintește să ne concentrăm pe partea luminoasă. Jupiter este marele expander și, deși Luna Nouă poate extinde sau atinge provocările cu care ne confruntăm, este probabil să le vedem cu o linie argintie sau poate dintr-o perspectivă nouă, largită.

Zodiac chinezesc august 2024. Anca Dimancea: „Se termină Luna Oii, există o energie de certuri”

Luna Nouă în Leu aduce medicina de care avem nevoie
Chariklo, asteroidul Medicinii Spirituale, este activat sub Luna Nouă în Leu din 2024. Chariklo este cunoscută ca soția lui Chiron, asteroidul vindecătorului rănit. Ea poartă o energie foarte similară, dar ne amintește să ne activăm darurile vindecătoare prin intuiție și natura mamă.

Ea ne amintește că „medicina” noastră poate fi găsită nu doar în natură, ci și adânc în inimile noastre. Ea ne amintește că tonicele pe care le căutăm trăiesc în noi și pot fi create și cultivate de noi atunci când săpăm puțin mai adânc sau alegem să recunoaștem puterile vindecătoare care trăiesc în noi.

Chariklo ne poate ghida să găsim medicina perfectă, fie că este un medicament de la medicul nostru, o plimbare în natură sau o medicină pe bază de plante. Chariklo ne va ghida spre ceea ce avem nevoie, așa că rămâneți deschiși la mesajele ei. Dacă parcurgeți un drum de vindecare sau căutați răspunsuri de vindecare, Chariklo va fi de partea voastră în această Lună Nouă.

Permiteți-vă să vă liniștiți și să ascultați înțelepciunea pe care o are pentru voi. Știți că, în ceea ce privește Chariklo, vindecarea este o călătorie și nu o destinație. Este un proces constant de curgere și reflux, și de ascultare a corpurilor noastre și a ceea ce au nevoie.

Sub Luna Nouă, acordați atenție semnelor și indiciilor corpului vostru. Observați orice simptome sau anxietăți ca mesageri care trebuie să fie auziți. Fiți în pace cu voi înșivă și permiteți-i lui Chariklo să vă ghideze spre medicina de care aveți nevoie.
Luna Nouă în Leu cere răbdare
Mercur, planeta comunicării și a proceselor noastre de gândire, va intra în retrograd la scurt timp după această Lună Nouă pe 5 august. Având Luna Nouă și Mercur Retrograd atât de aproape unul de celălalt poate amplifica efectele acestuia.

6 zodii care se bucură de succes în luna august. Nativii vor reuși să facă tot ce și-au propus

Sub un Mercur retrograd, s-ar putea să ne simțim mai confuzi sau poate să ne găsim mișcându-ne în cercuri mentale. S-ar putea să încercăm să luăm decizii cu doar o parte din informațiile prezente pentru noi. Trucul cu Mercur Retrograd este să mergem în interior și să avem încredere în vocea noastră interioară, mai degrabă decât să ascultăm vocile lumii din jurul nostru.
Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?