Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023. Camelia Pătrăşcanu, previziuni surprinzătoare!

Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai tari previziuni ale momentului pentru fiecare semn zodiacal. Ce urmează în perioada următoare?
Alina Costache
15 aug. 2023, 11:04
Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023. Camelia Pătrăşcanu, previziuni surprinzătoare!
Horoscop Camelia Pătrășcanu - conjunctura Venus-Mercur

Această Lună Nouă este una foarte tensionată, planetele se ceartă unele cu altele. Efectul începe de azi, 14 august. Punctul fix este în ziua de 16 august la ora 10 dimineața, înainte de prânz. E o perioadă în care înflăcărarea, orgoliul, mândria, sunt la cote maxime.

Luna nu se înțelege deloc bine cu Uranus și nici cu Jupiter din Taur. Ajungem într-un punct ireductibil. Trebuie să trecem peste noi, cei care am greșit, și abia acum vom fi noi cu adevărat. Se pot produce tot felul de situații cărora trebuie să le facem față. Sunt stângăcii, rușini care se pot crea. Pot fi stânjeneli în dragoste sau în relațiile afective.

Horoscop Mihai Voropchievici 14-18 august 2023. Zodia care are protecţie totală de luni

Pentru Berbeci, e mult spirit tranșant. Folosesc un bisturiu cu care își sondează inima. Renunță la anumite lucruri care le-au îngreunat inima. Renunță la vicii care nu sunt sănătoase nici pentru ei, nici pentru relații.

Pentru Tauri, această Lună Nouă e în raport cu familia. Poate au nedreptățit pe cineva sau nu au dat cât au trebuit să dea. Pot face lucruri mari, au nevoie de o schimbare de atitudine. Multe se pot îndrepta, se pot repara relații.

Gemenii au curajul de a spune unor lucruri pe nume. Aceste mărturisiri le fac față de un prieten. Simt nevoia să își descarce sufletul. Întorc o problemă sentimentală pe toate părțile, poate înțeleg chiar un tipar care se repetă în raport cu persoanele apropiate. Undeva e un nod, fac ceva ce nu e bine, chiar dacă au bună intenție.

Cinci zodii termină în forță luna august 2023. Noroc din plin și prosperitate pentru ele

Racii au cu această Lună Nouă o schimbare a atitudinii față de ei. Poate că se reactivează niște momente în care s-au simțit nedreptățiți. Simt că niciodată n-au făcut parte, n-au fost primiți, n-au fost integrați în anumite grupuri. Acum se gândesc când se trăiesc pe ei cu adevărat.

Pentru Lei, această Lună Nouă se produce chiar în semnul lor zodiacal. E vorba de un context care nu se mai produce și își dau seama că se pot pune într-o poziție ciudată, neplăcută dacă se retrag dintr-un anumit proiect. Unele dezamăgiri pot avea legătură cu orice persoană apropiată. Pot spune un NU brusc și brutal.

Pentru Fecioare, iubirea și relațiile amoroase sunt scoase în evidență. Sunt stângace mai ales dacă există o diferență de viziune, de principii. Au nevoie de deschidere pentru a integra punctul de vedere al celuilalt, cultura din care provine etc. Unele diferențe pot periclita relația în viitor.

Pentru Balanțe, această Lună Nouă pune în discuție filozofia iubirii. Poate nu mai au timp pentru partener, nu se sincronizează. Sunt dornice să împărtășească lucruri, dar vor să aibă activități în comun cu partenerul. Nu sunt mulțumite poate nici de anturajul partenerului de viață.

Scorpionii au o Lună Nouă care îi ajută să își contureze identitatea și calea de viață. Își caută rolul în fața unei comunități, ai unei instituții. Vor să își contureze identitatea lor într-o comunitate. Au de corectat posturi, situații în care nu s-au ridicat la înălțimea demnității lor.

Pentru Săgetători, e o Lună Nouă care pune în discuție crezurile lor, principiile după care se ghidează. Nu vor să își trădeze crezurile, și le apără. O pot face brutal, fără concesii sau compromisuri. Îi poate stânjeni și pe cei din jur. E de datoria lor să se lupte pentru dreptatea și adevărul lor.

Lună Nouă în Leu: Vărsătorii, preocupați de imaginea lor publică
Capricornii au și ei tensiuni în dragoste. Sunt consternați căci partenerul ia distanță ori face pe cont propriu anumite lucruri. Nu știu cum să reacționeze. Ar vrea să fie alături de persoanele iubite, dar poate nu simt la fel, nu gândesc la fel. E nevoie de mai multă empatie și de curajul de a încerca experiențe noi.

Pentru Vărsători, e o Lună Nouă în Leu care pune pe tapet ideea de imagine publică. Pot dori din toată inima să ofere de acum încolo versiunea lor cea mai frumoasă în toate relațiile pe care le au, E o schimbare care nu e foarte confortabilă, dar o pot face.

Peștii au curajul de a pune punctul pe i, de a spune ce nu e sănătos, corect, convenabil în relația de iubire. Poate fi iubirea față de ei, căci poate și lor își fac rău prin care se cultivă, se autoeducă, se evaluează, se apreciază.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!