Macel Ciolacu reacţionează dur după acuzaţiile lui Iohannis: „E revoltător! Habar nu are de regulile impuse românilor”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a reacţionat după ce Klaus Iohannis l-a criticat dur pentru că nu respectă normele de protecţie impuse în pandemie. Preşedintele a mai spus că ar fi fost "foarte rău" pentru români dacă social-democraţii erau la guvernare fiindcă îi interesează doar "să-şi vadă interesul".
Romania TV
28 oct. 2020, 17:37
Macel Ciolacu reacţionează dur după acuzaţiile lui Iohannis:
Liderul social-democraţilor i-a reproşat, la rândul său, lui Iohannis că nu au făcut niciun plan concret de combatere a pandemiei şi că din acest motiv România a ajuns la peste 5.000 de infectări de coronavirus pe zi.
 
„După „atât s-a putut”, noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia „pas cu pas” din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face”!
 
NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!
 
Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!
 
Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!
 
PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze….”, a transmis Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Noi declaraţii făcute de Klaus Iohannis cu privire la lockdown: „Deocamdată, situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină”

Declaraţiile lui Iohannis

„Din fericire, în pandemie e PNL la guvernare şi împreună găsim măsurile adecvate pentru a preveni răspândirea acestei boli şi pentru a trata bolnavii. Cum credeţi că ar fi fost o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă măsurile. Aşa e regula pentru toată lumea. Vă daţi seama că nu îi prea intersează. Dacă am fi avut un Guvern PSD ar fi fost foarte rău. Probabil o persoană, văzând ce fac pesediştii acolo, a chemat poliţia şi i-a găsit încălcând flagrant toate normele la care toţi ceilalţi români se supun. PSD nu s-a reformat. Ne povesteşte noi lucruri frumoase, dar pe ei îi interesează doar să-şi vadă interesul”, a declarat Iohannis, făcând referire la momentul în care Marcel Ciolacu a fost surprins fără mască de protecţie într-un restaurant din Capitală.

Preşedintele face referire la momentul în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins fără mască de protecţie într-un restaurant din din Buzău, când se afla alături de Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu.

Marcel Ciolacu a spus ulterior că „a greşi e omeneşte” şi că şi-a plătit amenda pentru nerespectarea măsurilor. „Eu am ieşit cu familia la Sărata Monteoru să mănânc, cu fiul meu, cu nepotul, cu viitoarea noră, posibil, şi cu fratele meu. Sărata Monteoru este într-un scenariu verde şi Buzăul. Am stat şi pe terasă, apoi am intrat la interior, când s-a făcut frig. Au mai venit şi doi colegi de-ai mei de partid, ne-am strâns cu toţii la masă, a fost o greşeală, o recunosc, cu toţii am achitat amenzile, apoi, când am venit să mâncăm, ne-am despărţit şi am stat la mese separate.

A fost o greşeală, recunosc, până la urmă a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Fiecare dintre noi avem astfel de momente, chiar pentru o scurtă durată. Trebuia să rămân doar cu familia mea şi ar fi fost mult mai bine. (…) Eu nu am mai fost demult acasă şi am vrut să mănânc cu familia, că s-a terminat cu totul altfel e altă discuţie. Un pic exagerat momentul, eu eram acolo când a venit poliţia, a constatat că deja noi stăteam la mese separate, s-a revenit apoi la local. Nu am prea înţeles lucrurile acestea”, a declarat Marcel Ciolacu luni seară la B1 TV.

Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Ar fi fost foarte rău dacă erau la guvernare. Încalcă toate normele la care românii se supun


Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Școala, ca în comunism. Uniformele, gratuite dar obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!