Mădălin Ionescu, declaraţii exclusive despre vaccin. „Ca medic, să negi că virusul asta e făcut în laborator, te descalifici. Ori nu prea ești medic și trebuie sa te duci la un dispensar de sat. Spun specialistii că unui virus că să treacă de la animal la om, îi trebuie 800 de ani, sa fim serioși. Avem mutli viruși anual. O să ajungem să ne polivaccinam?
Ideea este din toată practica de pana acum, orice vaccin de tip antigripal nu are eficenta mai mare de 6, 9 luni. Poate ne va oferi o imunitate mai mare. Dar ce faci, ca apar 2-3 tuplini, nu stiu cati virusi deja se pregatesc, vreo trei prin Africa.
Am vorbit cu specialiști care se ocupă cu Covid de la început. Sunt oameni foarte importanți si-mi spun domnul Madalin, va fi o procedura atat de greoaie si nu va avea nici efectele scontate, nici rezultatele scontate si in România trebuie sa joace in acest film, dar in practică, medicamentatia este aceea care va face diferenta.
Pentru ca medicamentele sunt mult mai usor de creat, mai rapide. 98% dintre pacientii bolnavi de Covid, fie nu au avut nimic, fie s-au tratat basic cu paracetamol, fara nici o problema, am avut si eu rude, 37 maxim febra, fara miros cateva zile, si am avut si rude mai grave, si am auzit si de oameni care au murit, dar sa stiti ca se murea si înainte.
L-am auzit pe doctorul Marinescu, intr o seara, recunoscand ca in practica eficenta acestui vaccin nu depaseste şase luni. Am fost primul care a spus ca statisticele sunt un pic cosmetizate şi care a spus ca in statisticele zilnice sunt trecuti de-a valma cei bolnavi, pentru ca in faza aia erau trecuti si cei care în prima zi pozitiv, a doua negativ, apoi pozitivi. Aceeasi persoana putea sa figureze în patru zile diferite cu nu stiu cate teste pozitive.
Citeşte şi: EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”
E la liberă alegere, dar în practică s-ar putea să nu ai alta varianta pentru că s-ar putea să-i limiteze o serie de drepturi. Am prieteni care vor să se ducă în Mexic. Le-au spus clar că fără vaccinare nu se pot duce. S-ar putea că fără vaccin să nu poți face unele lucruri. Oficial, nu ai nicio îngrădire în practica, s-ar putea să fie diferente. De ce ar fi creat antidotul? Eu cred că sunt structuri suprastatale care vor profita la maxim.
Pe criza asta medicală s-au pliat baieti destepti care scot bani frumoși. Industria farmaceutică scoate peste 100 de miliarde de euro de pe urma acestei crize. Dacă oamenii se vor vaccina sau nu, asta e o alta poveste. Banii s-au dus și se vor duce acolo. E un fel de taxa de protectie pe care o plătim că să fim lăsați sa functionam.
Nu avem cojones ca alte țări care procedează diferit. Singapore… sau nu, Taiwan, că ei mereu fac ce e opus Chinei. Exista Noua Zeelanda, Olanda, Suedia, unde lucrurile au fost abordate altfel. Nu au avut restrictii și depresia generala care a acaparat societatea„, ne-a declarat Mădălin Ionescu.