Mădălin Ionescu este în doliu. Tatăl lui s-a stins din viaţă: „Nu am trăit niciodată un moment mai sfâşietor”

Mădălin Ionescu este în doliu. Jurnalistul a anunţat că tatăl lui s-a stins din viaţă pe sâmbătă seara, pe 14 august, cu o zi înainte de Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare pe care o preţuia foarte mult.
Alina Costache
16 aug. 2021, 08:51
Mădălin Ionescu este în doliu. Tatăl lui s-a stins din viaţă:
Mădălin Ionescu este în doliu

Mădălin Ionescu este în doliu. Prezentatorul nu a oferit foarte multe detalii despre decesul părintelui său, a precizat doar că se afla în agonie. În urmă cu câteva ore, a postat un mesaj trist şi emoţionant pe reţelele de socializare, în care şi-a îndemnat fanii să îşi iubească şi să îşi preţuiască părinţii atât timp cât sunt în viaţă.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu a făcut mărturisiri incredibile despre drama fiului său: „Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România”

Mădălin Ionescu este în doliu

Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor!

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Inaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiti-vă părinții ! Mult ! In fiecare clipa . Nu pregetati sa faceti gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!

Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți!„, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'