Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

S-au scurs 7 luni de la moartea subită a lui Nosfe. Mădălina Crețan, soția sa, încă nu a primit certificatul medico-legal, însă aceasta a mărturisit care este primul pas pe care îl va face la momentul respectiv.
Irina Dumitrescu
17 mai 2023, 11:15
Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”
Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, păstrează amintirea artistului în viață și după șapte luni de la moartea lui. Într-o apariție dintr-o emisiune, aceasta a dezvăluit planurile pe care le are atunci când va primi raportul de la medicii legiști.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

La 16 octombrie 2022, Nosfe a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. La momentul respectiv, artistul a participat la un eveniment unde a acuzat stări de rău. Cu toate că părea că se recuperează, a suferit o moarte subită. Plecarea lui dintre noi a lăsat în urmă o tristețe profundă în inimile membrilor familiei, a celor care l-au cunoscut și nu în ultimul rând al fanilor.

Până în prezent, Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, nu a intrat încă în posesia raportului oficial de la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Cu toate că există un document preliminar eliberat în cazul unui deces, rezultatele finale ale analizelor au nevoie de un timp mai îndelungat pentru a fi gata. În aceste luni care s-au scurs de la moartea lui Nosfe, au apărut diverse speculații cu privire la cauza decesului său, un aspect pe care soția sa l-a menționat.

Mădălina Crețan a explicat că în momentul în care va intra în posesia rezultatelor oficiale, nu va dori să discute despre acest aspect.

„S-au făcut, evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”, a spus Mădălina Crețan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În plus, Mădălina a dezvăluit că anul acesta va fi lansat al doilea film în care a jucat Nosfe. De asemenea, există planuri pentru lansarea unor piese muzicale ale artistului, materiale pe care acesta le avea în plan de mult timp.

„Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici. Mă ocup atât cât pot, de toate”, a mai spus Mădălina.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe. Ce semn a primit fetița ei de la regretatul artist: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, în vizită oficială la Beijing pentru prima dată de la începutul invaziei ruse
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!