Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Mădălina Crețan nu și-a revenit nici acum după moartea lui Nosfe, soțul său. Solistul trupei Șantra Benz a murit subit în data de 16 octombrie 2022 din cauza unui infarct.
Filip Stan
26 mart. 2023, 11:32
Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe:

Mădălina Crețan îi poartă o dragoste nesfârșită lui Nosfe, chiar și după moarte. La aproape jumătate de an de la tragedia care a șocat o țară întreagă, soția regretatului artist încearcă tot ce ține de ea să-i păstreze amintirea vie acestuia și să-i ducă la bun sfârșit proiectele începute și neterminate.

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit cum s-a schimbat viața ei după dispariția lui Nosfe și cum se luptă cu ea însăși în fiecare zi să fie mai puternică de dragul fetiței sale.

Mădălina a vorbit și despre cauzele morții artistului, însă nu a putut da un răspuns clar în acest sens. Ea spune că acesta a fost destinul lui și că nu poate să dea vina pe cineva sau pe ceva.

Citește și Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe la început de an: „Te iubesc e prea puțin. Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

”Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe. Dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie. Nu pot, chiar nu pot să spun și să acuz că industria este de vină. Da, a contat, poate, la nivel psihic, că i-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că… nu a apăsat cineva pe trăgaci cu pistolul către el”, a spus Mădălina Crețan la ”Fain și Simplu”.

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului, care s-a stins din viață fulgerător. Soția lui, Mădălina Crețan, a vorbit, la aproape jumătate de an de la tragedie, despre cauzele decesului celui pe care spune ca-l va iubi toată viața.

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a declarat Mădălina Crețan.

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Adolescent de 16 ani urmărit și prins de poliția din Constanța: fără permis și cu mașina neînmatriculată
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!