Mădălina Creţan îşi revine cu greu după moartea lui Nosfe: „Cred că cel mai greu a fost să nu mai știu cum să fiu femeie”

Celebrul rapper Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022. Artistul a lăsat în urma o soție îndurerată și o fetiță care avea mare nevoie de iubirea tatălui. Acum, la aproape doi ani de la moartea rapperului, Mădălina Crețan a vorbit despre ideea de a-și reface viaţa, dar şi de cât de mult îi lipseşte.
Filip Stan
15 oct. 2024, 19:16
Mădălina Creţan îşi revine cu greu după moartea lui Nosfe:
Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat în cei doi ani de la moartea artistului, dar și despre lucrurile care au ajutat-o să depășească mai ușor durerea imensă prin care a trecut.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi de la noi din țară, s-a stins fulgerător în urmă cu doi ani. Cântărețul avea doar 37 de ani și a lăsat în urmă o soție și o fiică. Mădălina Crețan, soția acestuia, a vorbit despre tragicul eveniment, dar și despre ce a ajutat-o să depășească puțin mai ușor toată durerea provocată de moartea soțului ei.

Nosfe va rămâne mereu în inima soției lui. Ce gest urmează să facă aceasta alături de fani, în memoria lui

Invitată la Știrile Antena Stars, Mădălina Crețan a mărturisit că decesul lui Nosfe a adus în viața ei multe schimbări pe care a încercat să nu le privească neapărat ca pe un lucru negativ. Ea a declarat că în ultimii doi ani a trecut printr-un cumul de stări și sentimente, de la disperare și singurătate, la liniște și iubire. Mădălina Crețan a dezvăluit că unul dintre lucrurile care au ajutat-o să suporte mai ușor situația grea a fost meditația, cu ajutorul căreia a reușit chiar să simtă că este conectată cu sufletul soțului său.

„Am comemorat un moment în viața noastră, a tuturor, care a avut un impact foarte puternic care ne-a schimbat foarte mult viețile. Eu încă mă descopăr și încă învăț să fiu, învăț cine sunt. Foarte mult m-a schimbat și nu știu dacă e neapărat un lucru rău, e mai degrabă o evoluție. Am simțit de toate. De la disperare, la liniște, la iubire și singurătate, cred că am experimentat în ăștia doi ani de zile toate sentimentele de care este capabil un om pe pământul ăsta.

Când ai senzația că se liniștesc un pic apele, te lovește altceva din urmă. Unul dintre felurile în care eu am încercat să mă vindec și să mă dezvolt în perioada asta este meditația. Noi cu toții suntem energie, eu așa cred, așa simt. Și în momentul în care îți permiți să vibrezi pe energia în care se află sufletele în momentul în care corpul nu mai este funcțional, cred că este imposibil să nu te conectezi și să nu îți vină mesaje, semne, vise de toate felurile”, a declarat Mădălina Crețan, soția lui Nosfe.

De asemenea, Mădălina Crețan a vorbit despre lupta interioară a unei femei care, după pierderea persoanei iubite, simte că și-a pierdut abilitatea de a se conecta cu feminitatea sa, în absența partenerului care îi oferea acel sentiment de siguranță. Deși a rămas puternică în rolurile de mamă și prietenă, moartea soțului i-a afectat puternic viziunea asupra sa, ca femeie.

Mădălina Crețan, fosta soție a lui Nosfe, nu trece peste moartea artistului. ”În urmă cu doi ani universul nostru s-a destrămat”. De ce nu vrea să facă parastas

Totuși, în mijlocul acestor încercări, ea a învățat cât de esențial este sprijinul celor din jur și cât de mult contează să ai alături oameni dragi, mai ales atunci când treci printr-o tragedie. În plus, soția lui Nosfe a vorbit și despre fetița ei, Iris. Cea mică a avut o relație cu adevărat specială cu tatăl ei, iar moartea tatălui a afectat-o profund. Cu toate acestea, și-a găsit liniștea în gimnastică, sport pe care îl practică cu foarte multă pasiune.

„Cred că cel mai greu a fost să nu mai știu cum să fiu femeie. A lipsit și lipsește el lângă care eu știam să fiu femeie. Mamă știu și am fost dintotdeauna, prietenă la fel. Îmi amintesc care a fost ultima noastră discuție, dar aș vrea să o păstrez pentru mine. Eu am învățat un lucru extraordinar de important. Din păcate, în ultimii ani am avut o perioadă extrem de dificilă. Au fost niște zile, luni, ani mai grei. Amândoi ne pierdusem foarte mult încrederea în oameni.

Lecția cea mai dureroasă sau cea mai importantă a fost cât de multă nevoie avem de oameni și cât de multă nevoie am avut eu atunci de oameni și cât de mult suport mi-au arătat. Iris era foarte apropiată de tatăl ei. Noi aveam glumele noastre legate de situația asta. Glumeam cu ea și o întrebam pe cine iubește cel mai mult, era relația lor specială”, a mai spus Mădălina Crețan.

Este Mădălina Crețan pregătită să își refacă viața după moartea lui Nosfe?

Mădălina Crețan are un blog, acolo unde își scrie gândurile profunde despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu regretatul rapper. Recent, aceasta a abordat un subiect destul de controversat, fiind întrebată tot mai des de ce nu își reface viața. Ei bine, Mădălina a fost mai deschisă ca oricând și a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea un alt bărbat în viața ei, momentan.

„Refă-ți viața… cred că este una dintre replicile pe care le-am auzit cel mai des în ultimii doi ani. “Refă-ți viața, ești tânără!”. Ba chiar, e una dintre primele replici care mi-au fost spuse, în primele zile. Atunci le-aș fi dat cu cărămida în cap tuturor celor care îmi ziceau asta!

“Da’ voi sunteți nebuni? Sau chiar nu ați iubit cu adevărat niciodată în viața voastră?!” Ce să refac? Cu cine? Eu l-am vrut pe el 9 ani de zile every single day și îl voiam pe el pentru tot restul vieții mele. Nu pe altul. Pe el. Ei bine, tu refă-ți viața cu altul pentru că ești tânără. După un timp nu m-a mai enervat atât de tare replica asta și din tăcerea mea de atunci a început să iasă un răspuns atât de superficial care să încuie cumva, pe toată lumea: “Da’ viața mea nu e stricată ca să o refac!”.

Am postat zilele trecute un video dintr-o locație extrem de frumoasă pe care l-am început cu “dacă am să mă recăsătoresc” și au început din nou să curgă aceleași mesaje! Pentru cei care mi le ziceți, scrieți, vă iubesc și vă mulțumesc infinit. Înțeleg acum, poate înțelegeam într-o oarecare măsură și atunci, că acest îndemn la a-mi reface viața, mai exact a-mi găsi un alt bărbat care să mă iubească și pe care să îl iubesc, vine din iubire, vine din locuri frumoase din sufletele voastre și vine cu cea mai bună energie către mine.

Acum, da, sunt tânără, da, simt nevoia unei prezențe masculine în viața mea, da, aș vrea să fiu iubită, răsfățată, protejată de un bărbat, aș vrea și să dau iubire unui bărbat, but yet, și acum se activează toate întrebările și fricile posibile și imposibile.

Bărbatul ăsta al meu m-a iubit, venerat, respectat, adulat într-un fel în care vă doresc tuturor femeilor să trăiți. Oare un alt bărbat o să mă mai poată iubi la fel? Oare eu am să pot iubi un alt bărbat la fel? Dada, dacă nu încerci n-ai de unde să știi”, este o parte din mesajul publicat de Mădălina Crețan, pe blogul său.

DailyBusiness
Noi zile libere pentru români! Vești excelente pentru milioane de angajați
Spynews
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
Municipiul din România care s-a umplut de urși. Se află într-unul dintre cel mai frumoase județe ale României și e bine ca turiștii să-l evite
Capital.ro
UE a impus restricții. Ursula a tăiat acest drept. România, obligată sa respecte legea
Playtech.ro
Lucian Mîndruță și-a ÎNȘELAT soția acum 15 ani. Abia acum a spus ADEVĂRUL
DailyBusiness
Alertă națională! A fost descoperită o substanță periculoasă găsită în parfumurile brandurilor de lux
Adevarul
„Până la 30 de ruși sunt uciși odată”. Putin se confruntă cu pierderi uriașe pe front, pentru că aruncă haotic în luptă soldați nepregătiți
wowbiz.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei
Spynews
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români
Spynews
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Ce gest uimitor a făcut prințesa
Evz.ro
Fostă vedetă PRO TV, condamnată. Cât va sta după gratii
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital
substantial.ro
România U21 se califică la Euro 2025 după victoria împotriva Elveției
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Parfumuri de la branduri celebre, un pericol pentru sănătate. Au fost găsite substanțe interzise în compoziția mai multor produse