Mădălina Crețan, pregătită să o ia de la zero! Declarația-surpriză făcută la un an de la moartea lui Nosfe: „Vreau să mă reîndrăgostesc. Nu vreau doar să levitez prin viață”

S-a scurs deja un an de la trecerea în neființă a lui Nosfe, iar Mădălina Crețan este acum pregătită să își refacă viața. După luni întregi de suferință și durere, nevasta regretatului artist din Șatra B.E.N.Z vrea să ia totul de la zero.
Alina Costache
25 oct. 2023, 21:37
Mădălina Crețan, pregătită să o ia de la zero! Declarația-surpriză făcută la un an de la moartea lui Nosfe: „Vreau să mă reîndrăgostesc. Nu vreau doar să levitez prin viață”
Mădălina Crețan, pregătită să o ia de la zero! Declarația-surpriză făcută la un an de la moartea lui Nosfe: „Vreau să mă reîndrăgostesc. Nu vreau doar să levitez prin viață”

Mădălina Crețan a făcut o declarație care a surprins pe toată lumea, mai ales în contextul în care abia s-a împlinit un an de la moartea lui Nosfe, celebrul artist din Șatra B.E.N.Z. Suferința simțită de nevasta acestuia, după moartea lui, nu poate fi descrisă în cuvinte. Acum, femeia încearcă să se recalibreze și să își ia viața de la zero.

Citește și: Ce semnifică mesajul ascuns de pe crucea lui Nosfe: „Dacă eram nemuritori era plictisitor”. Momente tulburătoare la un an de la moartea artistului din Șatra B.E.N.Z

Ea a mărturisit că își dorește să mai dea o șansă fericirii și să reușească, într-un fel sau altul să se bucure de lucrurile mici și frumoase care se întâmplă în jurul ei. Mădălina Crețean a mai explicat că își dorește să se reîndrăgostească de viață și să își demonstreze în continuare că este o femeie puternică, care știe ce vrea și care se poate descurca în orice circumstanțe.

Ea spune că astfel vrea să-și facă fiica fericită și pe tatăl ei, dar și pe Nosfe mândri de ce fel de femeie este, chiar dacă sufletul îi este în bucăți și negru de supărare.

Așadar, în ciuda doliului și a singurătății, pentru că simte protecția și iubirea celor decedați, împinsă fiind și de puterea primită de la fiica sa, Mădălina Crețan vrea să dea mai departe din lumina ei și din iubirea față de viață și frumos, așa cum a învățat de la cei mai importanți bărbați din viața ei.

„Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! Nu știu când, sau cum, sau dacă, dar știu că asta este energia pe care vreau să o hrănesc să renască în mine! Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri! Vreau să mă reîndrăgostesc de tot ce e frumos! Să mă trezesc, să zâmbesc și să mulțumesc pentru încă o zi!

Încă o zi de lecții de iubire, de soare pe piele, încă o zi pentru o carte frumoasă, o zi de un om ajutat să treacă strada, o zi de un mesaj de bună dimineața venit de la un om drag sufletului, o zi de zâmbetul copilului meu, o zi de “ce bine că o am pe mama”, o zi în care aud cuvântul “mami” care sună ca un clopoțel din Jingle Bells! Vreau să mă reîndrăgostesc de scris, de îmbrățișări, vreau să mă reîndrăgostesc de bucurie! Și de emoții! Mai ales de emoții! Vreau să vreau! Să primesc, să ofer! Să îmi amintesc cu drag de toate poveștile frumoase din viața mea și din ele să trag toată seva, pe care apoi să o transform în cel mai bun nectar!

Vreau să simt că tata se uită la mine de sus, din lateral, din față sau din mine și își zice “That’s my girl! Ai fost dată afară pe ușă de viață și ai intrat la loc pe geam!”. Vreau să simt cum sufletul care s-a îndrăgostit de mine când simțeam toate cele de mai sus se uită la mine și zice și de acolo de unde e acum “Ești o campioană! Fii mândră!”. I mean, am doi coloși in Heaven care știu că îmi păzesc fiecare pas și îl am pe al treilea care încă mă ține de mână aici. I can do this! I still feel lucky!”, a scris Mădălina Crețan, în mediul online.

Citește și: Mesajul îndurerat postat de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la fix un an de la moartea regretatului artist: „Mai aveam să ne oferim și nu mai putem. Mă bucur că ai fost aici”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!