Magazinele din România care le aduc sărăcia la ușă marilor supermarketuri! Produsele preferate ale românilor sunt cu 50% mai ieftine

În ultimul an, majoritatea românilor s-au plâns că stau foarte prost cu banii și deseori au fost nevoiți să renunțe la diverse lucruri pentru a-și putea plăti facturile și a-și asigura traiul de zi cu zi. În general, ca să facă față scumpirilor, românii au renunțat la alimentele preferate, fără să știe că sunt anumite magazine în care le pot găsi cu 50% mai ieftine decât în marile supermarketuri.
Alina Costache
10 mart. 2024, 18:01
Magazinele din România care le aduc sărăcia la ușă marilor supermarketuri! Produsele preferate ale românilor sunt cu 50% mai ieftine
Magazinele din România care le aduce sărăcia la ușă marilor supermarketuri!

Magazinele din România care le aduce sărăcia la ușă marilor supermarketuri! Deși pare greu de crezut, în România chiar există magazine în care produsele preferate ale cetățenilor sunt la jumătate de preț față de cele din supermarketurile celebre de pe piață.

Citește și Două lanțuri de supermarketuri renumite, la ”cuțite”, după ce au redus prețurile la votcă și gogoși. Confruntarea dintre magazine a iscat discuții amuzante în mediul online

Magazinele din România care le aduce sărăcia la ușă marilor supermarketuri!

De la un an la altul numărul clienților care le trec pragul a început să crească, iar acest lucru vine ca urmare a exploziei prețurilor la alimente.

În urma scumpirilor colosale a alimentelor, românii care nu își mai permiteau să cumpere produsele de zi cu zi au început să caute alternative și așa foarte mulți dintre ei au descoperit magazinele de tip discount.

Astfel, românii care le-au trecut deja pragul acestor magazine au avut surpriza să găsăească prețuri mult mai mici decât supermarketurile clasice.

Anul trecut vânzările acestor magazine au crescut cu 16%, iar în acest an se așteaptă ca ele să crească și mai mult.

”La final, când te trezeşti cu un bon foarte mare şi compari ca şi cum ai fi cumpărat din altă parte, contează! Vin la sigur! E mai ieftin ca în altă parte”, a afirmat un client pentru Observator News.

Ca să vă dați seama de diferențele uriașe dintre aceste magazine și un supermarket clasic vă dăm exemplul unui bax de hârtie igienică.

Într-un magazin de tip discounter acesta se vinde cu 10 lei, asta în timp ce într-un hypermarket, are un preț aproape dublu și anume 18 lei.

Mai mult, în aceste magazine, produsele marcă proprie sunt la mare căutare în rândul clienților, deoarece prețurile sunt la jumătate faţă de brandurile consacrate.

De exemmplu, un borcan de bulion, o pungă cu făină, o cutie de lapte, un borcan de compot şi un baton de salam, marcă românească proprie a unui celebru supermarket, au fost cumpărate cu suma de 57 de lei.

Aceleași produse, la aceeași calitate, într-un magazin de tip discount, sunt cu 15 lei mai ieftine.

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, a declarat zilele trecute că ar scoate definitiv din comerț marca proprie a marilor retaileri pentru a realiza o relație comercială corectă.

”Din punctul meu de vedere aș scoate marca proprie definitiv din comerț pentru a se crea o relație comercială corectă. De ce să avem marca proprie unde 4 lei este kg. de lapte și alt lapte intră cu 7 lei. Să reglăm prețurile. Eu nu sunt de acord cu marca proprie în România”, a declarat Florin Barbu.

Citește și Singurul lanţ de supermarketuri româneşti cu peste 100 de magazine deschide prima unitate de lângă Bucureşti

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?