Mama Geta Sterp, gestul care o va înfuria pe Greta Thunberg. Și-a spălat părul în râu, cu șampon din abundență: „Aici am spălat și covoare și haine și nu s-a poluat apa”

Mama Geta Sterp a fost surprinsă de una dintre fiicele sale în timp ce își spăla părul într-un râu, folosind șampon din abundență.
Alina Costache
03 aug. 2023, 11:19
Mama Geta Sterp, gestul care o va înfuria pe Greta Thunberg. Și-a spălat părul în râu, cu șampon din abundență: „Aici am spălat și covoare și haine și nu s-a poluat apa”
Mama Geta Sterp și-a spălat părul într-un râu, cu șampon

Geta Sterp, mama celebrilor frați Sterp, a fost surprinsă de una dintre fiicele sale în timp ce își spăla podoaba capilară, folosind șampon din abundență. Întrebată ce face, femeia a răspuns cu nonșalanță: „Mă spăl pe cap”, semn că e un lucru obișnuit pentru mama lui Culiță Sterp.

Citește și: Mama Geta face dezvăluiri neștiute despre copiii săi. Cine îi calcă pe urme lui Culiță Sterp: „Nu prea are timp, dar vrea să scoată o melodie”

Însă, fiica sa și-a pus problema că lumea o va judeca pentru că poluează mediul înconjurător:

„-Și dacă zic oamenii iară că poluezi apa?

-Cine să zică? Ecologiștii? Doar aici am spălat și covoare și haine și tot și nu s-a poluat apa. E curată, ce vă trebuie, mă? ”, a spus Geta Sterp.

@geta.sterp #mamaGeta #GetaSterp ♬ Impreuna Pana La Soare – Cristina Vasiu

Citește și: Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ: „Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista”

Cu toate astea, mama fraților Sterp a demonstrat că are un suflet mare. Chiar dacă s-au scumpit toate în ultima vreme, ea nu a crescut prețurile produselor alimentare pe care le vinde. Kilogramul de brânză proaspătă costă 40 de lei, la fel ca anul trecut. Uneori oferă produse gratuit, doar pentru a-i binedispune pe clienți.

„Noi nu am crescut deloc prețul lactatelor. Dacă brânza proaspătă era 40 de lei anul trecut, la fel și anul ăsta. Noi am investit mult mai mult, dar nu vrem să creștem prețul. Multă lume ne întreabă dacă venim și la București cu afacerea. Oricum, eu cred că oriunde am merge, ar fi super.

Problema este că nu mai are cine să lucreze. Lumea nu mai vrea nici să țină oi, dar nici măcar să vândă. Noi ne-am căutat oameni, dar tineretul nu vrea să se trezească de dimineață, să vină la muncă. Nu știu ce se întâmplă. Cred că vor seara să se relaxeze, sau să se distreze, iar dimineața să doarmă până târziu.

Când vin clienții la mine, vreau să-i văd că zâmbesc. Nu îmi place să văd oameni supărați. Uneori le dau câte o bucată de brânză gratis, fără bani, doar ca să îi înveselesc. Le dau și slănină, doar să nu se mai vaite, ca să fie fericiți”, a declarat mama Geta Sterp, pentru fanatik.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!