Mama minune! Are 25 de ani și 22 de copii. Cum a reușit această performanță

Rusoaica a declarat că nu vrea să se oprească aici și că intenționează să facă 105 copii biologici. Aceasta s-a cunoscut cu soțul ei, Galip Ozturk, în perioada în care călătorea în Georgia.
Alina Costache
04 apr. 2023, 14:17
Mama minune! Are 25 de ani și 22 de copii. Cum a reușit această performanță

Deși are numai 25 de ani, Kristina Ozturk a uimit întreg mapamondul, căci aceasta are nu mai puțin de 22 de copii. Aceasta a devenit faimoasă după ce lumea a aflat cât de numeroasă este familia ei. Aceasta are nevoie de ajutorul celor 16 bone pentru a face față micuților.

Citește și: O fetiță de 5 ani a comandat 10 perechi de cizme, 10 motociclete și un jeep pentru copii, după ce mama sa i-a dat telefonul să se joace

Rusoaica a declarat că nu vrea să se oprească aici și că intenționează să facă 105 copii biologici. Aceasta are o singură fetiță născută chiar de ea, în timp ce pentru restul copiilor a apela la ajutorul mai multor mame surogat. Toți copii au fost născuți într-o perioadă de un an.

Aceasta s-a cunoscut cu soțul ei, Galip Ozturk, în perioada în care călătorea în Georgia. Între aceștia s-a născut o dragoste uriașă care a înflorit într-o familie frumoasă. Cei doi îndrăgostiți trăiesc împreună, alături de fiica Kristinei dintr-o relație anterioară și unul dintre cei nouă copii mai mari ai lui Galip. În total, cei doi cresc 23 de copii sub același acoperiș.

Cei doi soți au cheltuit 168 de mii de euro pentru a plăti mame surogat, astfel au putut aduce pe lume 21 de copii, în perioada martie 2020 – iulie 2021. Mai mult, anual cheltuie aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare bonă internă. De asemenea, lunar familia are cheltuieli 4.000 pentru lucrurile esențiale ale copiilor. Aceasta împărtășește constant pe rețelele de socializare episoade din viața extrem de intensă pe care o trăiește alături de soțul și de micuții ei.

Kristina vrea să ajungă să aibă 105 copii

Între Kristina și soțul ei a fost vorba de dragoste la prima vedere, așa că cei doi au hotărât să facă copii cât mai repede. Inițial, cuplul își dorea să facă cât un copil în fiecare an, însă din cauza faptului că ea nu avea sistemul reproducător pregătit pentru acest lucru, au decis să apeleze la mai multe mame surogat. Fiecare sarcină i-a costat aproximativ 10 mii de euro. Copilul născut este automat al celor careu au oferit materialul genetic, mamele surogat nu au niciun drept asupra lui, și toate primesc consiliere și semnează documente înainte de a rămâne însărcinate.

Pentru alegerea mamelor surogat a existat o listă de criterii care a fost respectată cu sfințenie. Au fost alese numai fete tinere, care trecuseră deja printr-o sarcină, care aveau un stil de viață sănătos și un istoric medical curat. Acestea nu au avut niciodată contact direct cu părinții.

„Nu cunoaștem personal mamele surogat pentru a evita probleme ce pot să apară după naștere. Comunicarea are loc numai prin agenție, noi monitorizând doar indicatorii de sănătate și organizând dieta lor. Am dat naștere numai fiicei mele, Vika, acum 6 ani. Toți ceilalți copiii sunt prin mame surogat”, a declarat Kristina, potrivit DailyMail.

„Sunt alături de copiii mei toată ziua, făcând lucruri pe care toate mamele le fac. Pot să vă spun că zilele mele nu sunt deloc plictisitoare. Fiecare zi este diferită, de la stabilirea programului angajaților, la cumpărături pentru familie.Am fost întrebată de multe ori cum reușesc să petrec timp cu fiecare copil în parte. Îmi fac timp, am o legătură specială cu fiecare dintre copii. Și îmi doresc ca fiecare părinte să petreacă timp cu copilul lui, este cel mai important lucru în viață ”, a dezvăluit rusoaica.

Citește și: Se schimbă legea: anunț mare pentru cetățenii români care adoptă copii

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'