Mama suspectului de 16 ani de la crima din Crângași, declarații halucinante! „Copilul meu nu este un criminal”. Ce spune iubita bărbatului mort

Mama tânărului de 16 ani din Crângași vine cu declarații halucinante. Femeia vrea să demonstreze că fiul ei ar fi nevinovat de uciderea bărbatului.
Alina Costache
20 mai 2024, 22:45
Mama suspectului de 16 ani de la crima din Crângași, declarații halucinante!

Mama tânărului de 16 ani, suspectat că ucis pe bărbatul din Crângași face declarații halucinante. Femeia este hotărâtă să demonstreze că fiul ei este nevinovat de uciderea bărbatului.

Suspecții în cazul crimei din Crângași se află în arest preventiv, dar asta se poate schimba oricând, dacă apar dovezi care să arate că aceștia sunt nevinovați.

Mama adolescentului în vârstă de 16 ani, suspectat că l-ar fi omorât pe bărbat, este convinsă că fiul ei nu este un criminal și vrea să facă tot ce-i stă în putință pentru a dovedi asta.

Mama suspectului din Crângași: „Băiatul meu nu îl cunoștea pe domnul acela”

Femeia a făcut noi declarații șocante cu privire la tragedia care s-a produs în Crângași, unde un bărbat a murit. Ea susține că este conștientă de tot ce s-a întâmplat, însă este sigură că fiul ei nu este un criminal.

”Eu vă declar ceea ce băiatul meu a declarat. Ceea ce se afirmă la televizor este mai nimic adevărat. L-am lăsat pe băiatul meu, la ora 17.00, la Crângași. Copilul până la ora 17.00 a fost cu mine. M-am dus acasă, mi-am făcut treburile, m-am întors la ora 20.00 și am văzuit poliția acolo.

Când am ajuns la sora mea am fost sunată de cineva, de unchiul băiatului meu și mi-a spus că a făcut o crimă. Eu l-am sunat pe băiat și l-am întrebat unde este, era undeva pe la podul Ciurel, i-am spus să vină să mergem să îl prezint la poliție. În timpul acesta poliția m-a sunat să îl predau lor pe stradă, și am spus că îl predau direct la poliție. (…)

Băiatul meu nu îl cunoștea pe domnul acela, a fost prima dată când l-a văzut. S-a dus direct la el cu pumnul, să dea în el. Băiatul s-a apărat, i-a băgat mâna în piept, l-a împins. Copilul a fugit, el a fugit cu șurubelnița după copil tot parcul Crângași. Deci eu vreau să se ia camerele de luat vederi, să se vadă. Copilul meu nu este un criminal”, a declarat aceasta, la Acces Direct, potrivit Spy News.

De asemenea, mama adolescentului de 16 ani spune că este foarte afectată de cele întâmplate și suferă mult din cauza situației în care se află fiul ei. Cu toate acestea, femeia recunoște că băiatul l-a lovit pe bărbat, dar susține că victima a fost cea care a pornit întregul scandal.

”A rupt o scândură din copaci. Domnul care a murit s-a întors pe o parte, băiatul meu pe altă parte. În timp ce îl alerga pe trecerea de pietoni, domnul s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos și atunci copiii au dat în el”, a declarat femeia.

Citește și: Cum se afișa pe internet bătăușul de 16 ani din Crângași. Avea porecla „Beleaua” și era cunoscut al oamenilor legii

Iubita bărbatului ucis în Crângași, declarații dure

Bărbatul ucis în tragedia din Crângași a fost înmormântat sâmbătă, 18 mai. După trista întâmplare, familia nu are parte de liniște și își dorește să afle cine a produs tragedia, pentru a-l băga în spatele gratiilor.

Iubita bărbatului a discutat cu fetele sale, care au fost prezente la locul crimei, iar acestea ar fi dezvăluit ce s-a întâmplat cu exactitate. Totul ar fi pornit de la câteva jigniri, după care situația a degenerat și s-a iscat o bătaie, care i-a adus sfârșitul tragic bărbatului.

”A zis că una dintre fete a jignit-o pe fata mea și iubitul normal că ar fi zis și el ceva. Dintr-o dată s-ar fi ridicat băieții aceia și așa ar fi început scnadalul. Am înțeles că s-au atacat reciproc, s-au alergat prin parc unul pe celălalt.

După aceea a venit unul dintre băieți și i-a dat cu o bâtă în spate iubitului și așa au ieșit în stradă și a venit și celălalt cu bâta”, a declarat iubita bărbatului mort, la Acces Direct.

Citește și: CTP, despre crima din Crângași: ”Nu cred că ucigașilor le-a venit ideea citind textul meu. Să vedem dacă vor fi dați afară din arest mai repede decât cei trei măcelari care au tocat un om cu maceta și acum fac chiolhan în casa vrăjitoarei Sidonia”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?