Mama tânărului care s-a sinucis în direct pe Facebook a încercat să-l oprească. „Te rog, puiul meu”

Mama tânărului din Deva care s-a sinucis live, pe Facebook, pentru că l-a părăsit iubita, a încercat să îl oprească pe acesta. Bărbatul în vârstă de 22 de ani a primit mai multe mesaje tulburătoare, inclusiv de la prietenii lui.
Iulian Tudor
09 aug. 2019, 05:42
Mama tânărului care s-a sinucis în direct pe Facebook a încercat să-l oprească.

Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani, din Deva, a murit într-un spital din Germania, la câteva ore după ce a provocat intenționat un accident rutier cumplit, pe o autostradă din Germania, potrivit adevarul.ro.

Citeşte şi Românul de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj cutremurător pentru părinţi. De ce a recurs la teribilul gest FOTO

„Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si m-ai lăsat singură. Te voi iubi mereu, puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a scris mama acestuia, pe pagina sa de Facebook.

Femeia a încercat să îl oprească de la gestul sinucigaş, pe care acesta l-a transmis în direct pe pagina sa de Facebook. I-a scris „Te rog, vorbeşti cu mine”, cu câteva secunde înainte ca fiul ei să intre cu maşina într-un autotren care staţiona pe o bretea a autostrăzii.

Şi alţi apropiaţi ai tânărului au încercat să îl convingă să nu se sinucidă.

„Trage pe dreapta şi linişteşte-te”, „Doamne fereşte, pentru o femeie să te omori? Tu nu eşti conştient. Eşti tânăr, sunt atâtea femei în lumea asta”, au fost ultimele mesaje primite de tânăr, înainte de impactul fatal.

Luni seara, Bogdan Claudiu a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în momentele în care transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit. În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani.

„Mamă, tată, nu vreau să spun decât că vă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Pe Monica am iubit-o mai mult decât a meritat. Încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine, că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât, după câte am îndurat, după cât am sperat şi după câte speranţe mi-am făcut. În schimb vrea cu altcineva… O să vă duceţi dracu şi eu am să mă duc la fel. Eu vreau să mor. Tot ce am vrut eu a fost ea. Nu mai pot, sunt terminat. Nu am să mai rezist. Am cedat psihic. Am trecut prin ce nu a trecut nimeni. O să îmi iau adio astăzi de la voi. O să merg cât o să fie drumul. Am să mă izbesc în ceva. Am să mă duc şi nu am să revin, credeţi-mă, Doemne, credeţi-mă”, a spus tânărul înainte de a intra cu maşina într-un autotren.

După impact, telefonul a rămas pornit încă aproape 50 de minute, însă vocea lui Claudiu Bogdan nu s-a mai auzit. Au mai fost surprinse câteva imagini în care echipele medicale sosite la faţa locului încercau să îl scoată dintre fiarele maşinii.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!