„Mâncătorul de femei” din Rădăuţi rămâne în arest

Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi, supranumit "mâncătorul de femei" după ce trei surori cu care a avut relaţii au dispărut, rămâne în arest. Magistraţii au decis că bărbatul de 56 de ani nu poate fi cercetat în libertate.
Iulian Tudor
31 mai 2014, 06:47

Rădăuțeanul Vasile Lavric nu a reușit să-i convingă nici pe magistrații de la Curtea de Apel Bucureşti că poate fi cercetat în libertate, aşa încât îşi va duce până la capăt şi cea de-a doua lună de arest preventiv, potrivit monitorulsv.ro. Arestat pentru o tentativă de omor comisă în urmă cu 14 ani, bărbatul acum în vârstă de 56 de ani se află în spatele gratiilor de pe 15 aprilie. Recent, Tribunalul Bucureşti i-a prelungit mandatul de arestare emis iniţial pentru încă 30 de zile, dar Vasile Lavric a sperat ca în contestaţie să aibă parte de o soluţie favorabilă.

CITEŞTE ŞI: Fiul mâncătorului de femei susţine că tatăl său este nevinovat. „Mama trăieşte în Italia”

Între timp, ancheta demarată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie continuă cercetările, dar până în prezent se pare că nu există elemente spectaculoase care să-l incrimineze pe Vasile Lavric pentru dispariţia celor trei surori Iordache, dintre care una i-a fost soţie.

În timp ce procurorii caută cu disperare probe concludente, familia din Rădăuţi a lui Vasile Lavric îl apără cu străşnicie. Actuala concubină a rădăuţeanului şi fiul acestuia cu Nicoleta Lavric, una dintre dispărute, susţin că femeia se află în Italia şi trăieşte, dar fără a putea aduce vreo dovadă în acest sens.

Lavric se află în arest preventiv pentru că în 2000 şi-ar fi lovit soţia de atunci, Nicoleta Lavric (fostă Iordache), cu un ciocan în cap. Femeia a dispărut cinci ani mai târziu, pe când avea 31 de ani. La câteva luni distanţă avea să dispară şi cea de-a treia fată, Ramona (18 ani), cu care mecanicul auto avea un copil, făcut în timp ce era căsătorit cu sora ei Nicoleta.

Prima dintre surorile Iordache, Iuliana, a dispărut în 1995, la vârsta de 16 ani, şi se zvoneşte că şi cu aceasta mecanicul auto ar fi avut o relaţie amoroasă.

VEZI ŞI: Detalii şocante în cazul surorilor din Rădăuţi dispărute: După ce le-a omorât, le-ar fi ars cu sodă caustică

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...