Marcel Ciolacu a desemnat cel mai petrecăreț politician: „Am înțeles că e unul dintre campionii la acest sport”

Marcel Ciolacu a fost invitat în emisiunea "La Măruță" de la ProTv, unde a avut de răspuns la mai multe întrebări incomode.
Alina Costache
07 oct. 2024, 17:14
Marcel Ciolacu a desemnat cel mai petrecăreț politician:

Marcel Ciolacu a acceptat provocarea de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Premierul a fost nevoit să răspundă la toate întrebările incomode, iar la cele la care nu a dorit să citească întrebarea și pentru public, a trebuit să mănânce din sosurile picante.

Presupunând că se face un film despre viața dumneavoastră, care ar fi cel mai potrivit titlu de film?

Variantele de răspuns au fost „Liceenii Rock’N Roll”, „Ali Baba și cei patruzeci de hoți”, „Cel mai iubit dintre pământeni”.

Ciolacu: „Liceenii Rock’N Roll. Cred că e cea mai frumoasă viață în liceu, e trecerea de la copilărie la maturitate, e adolescența. Nu ai foarte multe probleme. Părinții se așază în spatele tău. E prima dragoste, prima prietenie”.

Citește și Marcel Ciolacu, adevărul despre Diana Șoșoacă, după a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale: „Pe mine nu mă deranja, dar m-am speriat după ultimele declarații ale ei”

Presupunând că cei care votează nu au voie să se voteze pe ei înșiși și nici să-și anuleze votul, pe cine ați vota la prezidențiale?

Ciolacu: E o întrebare pe care ți-o pui când ești într-un for decizional foarte mic. E o jenă fiindcă acolo vin propunerile. Și atunci normal că faci socoteala, care sunt cu tine, care nu sunt. Și e o jenă să te autopropui sau să te votezi singur. Aș putea vota doi și să anulez votul. Aș merge cu Elena Lasconi, dacă n-aș putea să mă votez pe mine. Aș pune ștampila pe Elena Lasconi deoarece este o doamnă.

Trei calități ale lui Klaus Iohannis pe care ați vrea să le preluați.

Răspuns: Am înțeles că e un bun profesor de fizică, un bunicel jucător de golf… mi-ar plăcea să tac, cum știe Domnia Sa.

Alegeți să plecați cu Tudose sau Grindeanu. Sunteți pe o barcă, iar pentru a vă salva trebuie să aruncați un prieten la rechini.

Ciolacu: Nu pot să dau un nume. Când sunt trei te duce mintea deja la cei trei mușchetari. Trebuie să te gândești și la cel care așteaptă să mănânce. E unul din momentele în care mai bine te arunci tu decât… Până la urmă o să spun de Mihai Tudose. E gălăgios, îți mănâncă sufletul mai mult decât Grindeanu. Pe o perioadă limitată de timp aș aduce liniște în barcă.

Dacă ați fi producător de tv, pe care dintre candidații la prezidențiale i-ați pune să prezinte fiecare dintre aceste emisiuni?

Răspunsul lui Ciolacu:

  • Diana Șoșoacă – Vocea României
  • Elena Lasconi – Insula Iubirii
  • Nicolae Ciucă – Din Dragoste
  • Marcel Ciolacu – Iartă-mă
  • Ludovic Orban – Surprize, surprize. „Nu-i niciun candidat care a fost pe la servicii secrete. Totuși, Ludovic Orban, el e candidat vechi, s-ar putea să vină cu surprize”.
  • Mircea Geoană – Vorbește Lumea
  • Kelemen Hunor – Chefi sub acoperire
  • George Simion – Trădați din dragoste.

Spuneți numele a trei colegi care sunt petrecăreți și prieteni cu paharul.

Din povești dau trei nume, nu că au stat cu mine. Când nu eram șef la Ciuma Roșie, cu Grindeanu ieșeam în oraș și mâncam….. Am înțeles că Orban e unul din campionii absoluți la acest sport. Tu când pleci acasă pleci cu impresia că ești informat, dar tu pleci cu ce info vrea cineva să îți dea. Mai sunt colegi, unii au mai dat și pe la tv. Mihai Tudose nu atinge alcool, sunt prieten bun cu el, nu se atinge de alcool deloc.

Cât vă bucură că Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale?

Răspuns: Pe o scară de la 1 la 10, aleg 1. Această decizie m-a făcut să iau totul de la zero. Pe mine nu mă deranja diana șoșoacă. Vreau să fiu corect. După ultimele declarații ale ei, eu m-am speriat, nu am crezut că un politician, un român poate să se exprime la modul acesta antisemit gratuit.

Dacă ați câștiga alegerile prezidențiale și ați fi nevoit să alegeți un candidat la prezidențiale ca premier, cine ar fi?

Nicolae ciucă. Fără reținere. E vorba de continuitate, de cunoașterea problemelor. Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm. Ne-am sfătuit pe multe probleme care țin de probleme executive

Când ați plâns ultima dată?

La pierderea părinților. E complicat. Cât timp sunt părinții nu te gândești că-ți vine rândul, dar apoi ești următorul.

Trebuie să votați între Traian Băsescu și Mircea Geoană în 2009.

Mircea geoană. Categoric. Era în PSD, era o decizie luată. Iar dacă mă uit la candidatul lui Traian Băsescu, l-aș fi preferat atunci pe Mircea Geoană. Acum am altă opțiune și altă decizie a partidului.

Pe cine ați desemna la Ministerul Comediei?

Pe Lucian Romașcanu. E un om citit. Nu-i face față lui Alfred Simonis, e un lup tânăr apărut nou în politică. E mai glumeț, îl închide.

Trebuie să mergeți într-o vizită oficială în SUA și trebuie să alegeți pe cineva din clasa politică în România, care să vă fie și parteneră de viață.

Nu e corect. E din clasa politică. E și parteneră. Vreți să omor pe cineva? Eu o fac, dar aș alege pe cineva de la PNL, nu de la mine. O iau pe doamna Lasconi. Mânânc iute. Dar puteți să și citiți. Sau îl iau pe Mihai Tudose.

Citește și Marcel Ciolacu, la sosurile picante ale lui Măruţă. Pe cine ar arunca din barcă dintre Grindeanu şi Tudose: „E gălăgios, îţi mănâncă sufletul!”

DailyBusiness
Milioane de români vor avea pensii recalculate automat. Află cum poți trimite cererea
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Dispare definitiv un supermarket adorat de români. Existența siglelor se apropie de sfârșit
Capital.ro
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat chiar azi
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Oferte fără precedent la Lidl! Produsele se dau aproape GRATIS
Adevarul
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca remote
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Trecerea la ora de iarnă. Decizie de ultim moment
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Marcel Ciolacu își imaginează politicienii în roluri de prezentatori TV
MediaFlux
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău