Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat cum arată o seară romantică alături de soţia, când ajunge acasă la Buzău.
„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns.
Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.
Liderul social-democraţilor a făcut dezvăluiri despre soţia sa, Roxana Ciolacu. De profesie inginer, soţia preşedintelui PSD a terminat Facultatea de Chimie şi deţine o cofetărie în Buzău.
„A terminat chimia. Are o patiserie, cofetărie.
Eu m-am educat un pic şi mănânc foarte rar dulce. N-am nicio problemă cu diabetul, dar trebuie să ţii cont. Cam la două-trei zile ţin o zi de salate cu avocado.
Foarte rar se aduce acasă şi spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că ăsta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre.
Ea nu doreşte să vină la Bucureşti. Fiul meu nu a vrut să facă medicina la Bucureşti. A zis că dacă vine aici, o să stau pe capul lui. L-am convins să nu se ducă la Cluj. S-a dus la Constanţa. Tot e un drum”, a precizat Ciolacu.
Marcel Ciolacu are 53 de ani, este căsătorit și are un băiat. Preşedintele PSD este căsătorit cu Roxana Ciolacu și are un fiul pe nume Filip, în vârstă de 20 ani, este student la Medicină.
Potrivit Playtech.ro, Roxana Ciolacu este director al societății Lucia Com 94 SRL. Domeniul de activitate: fabricarea pâinii, a prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie și are 7 angajați.
„În primul rând, ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. Andreea este singura fată.
Şi fiul meu şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem.
Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie.
Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii.
Şi eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău.
Românii sărbătoresc mai mult sărbătorile pascale decât Crăciunul. Românii cred mai mult în Înviere decât în Naşterea Domnului, ceea ce este un lucru bun. E mai profund în religie decât credem noi.,
Dacă ne uităm şi la tradiţiile noastre şi vedem care este mobilizarea familiei şi de Crăciun şi de Paşte, vom observa că întotdeauna este mai mare mobilizarea de Paşte”, a mai precizat liderul social-democrat.