Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu! „E o cloacă! Eu n-am văzut în viaţa mea atâţia bani”

Premierul Marcel Ciolacu intervine în scandalul care a cutremurat Vasluiul și pe baronii locali care încă mai cred că fac legea în județele pe care le conduc. Șeful Guvernului a vorbit luni seară despre cazul lui Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Județean Vaslui, exclus din PSD după ce a fost prins în timp ce lua mită suma de peste 1,2 milioane de lei pentru a favoriza un contract de modernizare a unui drum din județul pe care l-a condus mai bine de un deceniu.
Alina Costache
25 sept. 2023, 22:04
Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu!
Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu!

Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu! Premierul României a subliniat că nu a văzut în viaţa sa atâţia bani la un loc şi mărturisit că nu a crezut vreodată că o să mai vadă la televizor astfel de cazuri care nu fac cinste niciunui om.

Citește și VIDEO Amanta lui Dumitru Buzatu, leșin în timpul flagrantului. Ce implicare a avut „diva județului” în mita primită de baronul de Vaslui

Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu!

„Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA-ului, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Liderul PSD a ținut să precizeze că în acest caz, s-a depăşit total realitatea românească și a transmis că speră ca astfel de cazuri să nu se repete.

„Nu am crezut că şi la această vârstă pe care o are domnul Buzatu se mai poate apleca la un astfel de lucru. (…) Eu nu am văzut altceva la televizor, şi din atitudinea domnului Buzatu, decât faptul că nu mai era în lumea reală”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat ce  poate să facă un partid pentru a exclude astfel de oameni din viaţa publică, premierul a răspuns: „Din punctul meu de vedere, nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcţie administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate. (…) Încet-încet, poate e în firea omului, te îndepărtezi de realitate. Eu nu am văzut altceva la televizor şi din atitudinea domnului Buzatu decât faptul că nu mai era în lumea reală. (…) Au rămas foarte puţini. Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut şi la alegerile trecute. Nimeni care are o problemă penală nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură. Apoi voi încerca cu toţi cei care sunt de foarte mult timp în funcţii administrative să avem o discuţie să încercăm să se orienteze către alte provocări”.

Citește și EXCLUSIV Victor Ponta dă verdictul în cazul șpăgarului Dumitru Buzatu, prins în flagrant în timp ce lua mită 1,25 milioane de lei: „Trebuie să stea la închisoare mulți ani și să fie dat exemplu, ca altora să le fie frică”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!