Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL. „Guvernează haotic, nu testează populaţia şi din cauza asta mor oameni”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a criticat, joi, PNL despre care a susţinut că guvernează haotic, nu testează populaţia, nu cumpără echipamente şi din cauza asta mor oameni cu zile". De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că s-ar fi aşteptat ca, în Săptămâna Mare, Klaus Iohannis să fie "un președinte al tuturor românilor, nu un președinte doar al PNL".
Romania TV
16 apr. 2020, 14:15
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL.

Într-un mesaj video publicat pe Facebook, Marcel Ciolacu a precizat că „dacă transparența în cheltuirea banilor publici sau democrația reprezintă o povară atât de mare pentru PNL, atunci cred cu tărie că ne îndreptăm într-o direcție complet greșită”

„Atunci când PNL guvernează prost, nu știe să facă altceva decât să atace PSD. Dar din ce în ce mai mulți români văd adevărul: PNL guvernează haotic și fără niciun plan economic. Nu testează populația, nu cumpără echipamente și din cauza asta mor oameni cu zile. Suceava este doar un exemplu.

În ultimele două săptămâni toate partidele politice au cerut în mod repetat un dialog cu Guvernul și Președintele Iohannis.

Răspunsul l-am primit astăzi, printr-un atac politic. Un atac lipsit de argumente care a venit chiar în mijlocul unei pandemii unde mor din ce în ce mai mulți români”, a precizat Marcel Ciolacu.

Reacţia PSD, după mesajul dur al preşedintelui Klaus Iohannis. „A fost ales ca să îi slujească pe cetăţeni, nu ca să acopere hoţiile”

„V-am votat un Guvern cu puteri depline nu ca să vă ocupați de atacuri politice.

Aveți guvernul vostru ca să apărați sănătatea românilor, să aveți grijă de veniturile lor, de locurile lor de muncă, de mâncarea pe care doresc să o pună pe masă de aceste sfinte sărbători. Dar nici măcar în aceste condiții de criză când trebuie să fim uniți, nici măcar acum în preajma Paștelui nu vedem decât dezbinare și ură venind atât de la Președintele Iohannis cât și de la Guvernul PNL!

Astăzi în Parlament, toate partidele politice au criticat dur actualul Guvern pentru că nu își face treaba, nu se ocupă de sănătatea românilor și de veniturile lor. Dar am votat Decretul în forma venită de la președinte pentru că ne preocupa sănătatea românilor și faptul că trebuie să trecem împreună peste această criză.

Am pus unele condiții care sunt absolut normale: Guvernul și Președintele Iohannis trebuie să respecte Constituția chiar și în starea de urgență. Daca transparența sau democrația reprezintă o povară atât de mare pentru PNL, atunci cred cu tărie că ne îndreptăm într-o direcție complet greșită.
Astăzi în Parlament am votat decretul, dar și niște condiții de bun simț:
Guvernul trebuie să fie preocupat de salvarea veniturilor românilor și de locurile lor de muncă. Mai mult, Guvernul PNL trebuie să aplice urgent un program de relansare economică.

Astăzi! Nu peste câteva luni când nu o să mai avem ce să facem.

Guvernul trebuie să ne arate modul în care cheltuie banii publici. Românii au dreptul să știe cum este posibil ca firmele de casă ale PNL să ia contracte de milioane de euro fără niciun control și fără nicio regulă.

Și nu în ultimul rând, Guvernul trebuie să testeze cât mai mulți români ca să putem ieși din casă. Ca să putem să ne ducem la muncă și să avem venituri.

Altfel, ne va fi de două ori mai greu. M-aș fi așteptat ca în Săptămâna Mare, în plină criză să văd un președinte al tuturor românilor, nu un președinte doar al PNL. Chiar și așa, îmi mențin dorința de dialog cu toate partidele politice, cu Guvernul și cu Președinția pentru că sănătatea românilor e mai importantă decât luptele politice”, a spus Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, declaraţii DURE după ce Parlamentul a aprobat prelungirea stării de urgenţă: „Aşa nu se mai poate” VIDEO

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!