Marcel Ciolacu cere procurorilor să se sesizeze cu privire la PNRR: „Este infracţiune ce se întâmplă în ministerul domnului Ghinea. Sunt lucruri evidente”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că este „infracțiune” faptul că din analiza semnăturilor electronice a documentelor din PNRR publicate de Guvern, analiză realizată de social-democrați, reiese că o parte din fișiere sunt făcute de firme precum „Franklin Templeton Investments” și „KPMG”.
George Russo
03 iun. 2021, 20:56
Marcel Ciolacu cere procurorilor să se sesizeze cu privire la PNRR:

Marcel Ciolacu a declarat că este cazul ca autorităţile române să se sesizeze şi să investigheze activitatea ministerului Investiţiilor şi Fondurilor Europene, condus de Cristian Ghinea, care a fost principalul responsabil pentru redactarea PNRR.

„Aceste companii n-au fost platite ca si consultanti. Aceste companii sunt in conflict de interese, este o infractiune ceea ce se intampla in acest moment in ministerul dlui Ghinea si, presupun, cu buna stiinta a dlui Ghinea. Este o latura penala. S-a dovedit ce am spus noi, PNRR e folosit de ei ca sa se imbogateasca. Tot nivelul de trai scade pentru ce? Azi am aflat adevarul, pentru niste companii abonate direct cu Guvernul Romaniei si cu statul roman”, a declarat Ciolacu la B1TV.

„Presupun ca se si autosesizeaza statul roman, sunt lucruri evidente. Este un conflict de interese grosolan, intre ministru si companii private care doresc sa beneficieze de bani, sunt subcontractori”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Ciolacu şi Mihai Tudose au analizat PNRR şi trag concluziile: „E copy-paste, sunt reforme din 2006”

Mihai Tudose susţine, cu print-screenuri de pe situl guvernului, ca unele părţi ale PNRR nu sunt altceva decât copy-paste după programe de reformă vechi de mai bine de 15 ani.

„Am sa va prezint niste documente, ca sa vedeti ca lucrurile acestea chiuar exista. Veti vedea ca sunt downloadate astazi de pe siteul ministerului de Finante.

Noi am inceput sa citim, in ideea in care domnul ministru Ghinea a recunoscut ieri ca nu a citit tot, la fel a spus si azi domnul Citu.

La legatura cu semestrul european: pana cel tarziu in 2006, exact, vor fi inlocuite cel putin de la lignit etc… Luat cu copy paste, exact, dintr-un plan de reforma vechi.

Data motiunii va fi stabilita exaxt in functie de mai multe evenimente, dar saptamana viitoare vom avea o sedinta mai mare si vom stabili si anunta atunci.”, a spus Mihai Tudose, la sediul PSD.

Citeşte şi: Florin Cîţu, veşti proaste pentru români: „Interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat se va aproba săptămâna viitoare”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'