Marcel Ciolacu dă de pământ cu noul guvern: Execuţia bugetară pe 2020 e dezastru pe linie!

Liderul social-democraţilor dă de pământ cu noul guvern. Marcel susţine că datele execuției bugetare pe anul 2020 indică un ”dezastru pe linie”, iar actuala coaliție de guvernare merge pe aceeași direcție și în anul 2021.
Alina Costache
28 ian. 2021, 14:50
Marcel Ciolacu dă de pământ cu noul guvern: Execuţia bugetară pe 2020 e dezastru pe linie!

Marcel Ciolacu dă de pământ cu noul guvern. Acesta susţine că execuția bugetară a dreptei pe 2020 a însemnat dezastru pe linie.

Marcel Ciolacu dă de pământ cu noul guvern. Ce spune preşedintele PSD

„Execuția bugetară a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie !

Abia după ce i-am avertizat public că încalcă legea, incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut – 9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cât deficitul total al celor trei ani și 10 luni din guvernările PSD (2016-2019)!

Măcar dacă acești bani s-ar fi dus pe gestionarea eficientă a pandemiei sau pe susținerea mediului privat românesc! Dar și autoritățile locale și firmele au fost lăsate să se descurce pe cont propriu!

Tunurile repetate date în plină pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice – care nu au plătit taxe în valoare de peste 9,4 miliarde euro!, gestionarea dezastruoasă provocată de politrucii numiți în funcții doar pe bază de carnet de membru PNL, ratarea permanentă a țintelor de colectare în ultimele cinci trimestre (de când Dreapta guvernează țara), toate împreună au generat o gaură de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge în investiții, în economie, către români în final.

De aceea, când am prezentat bugetul PSD pe 2021 am spus că există bani pentru a mări veniturile românilor și pentru a pune economia în mișcare! Trebuie doar pricepere, voință și echitate socială! Și pentru asta ne vom bate atunci când vor binevoi să vină cu bugetul țării în Parlament!”, a spus liderul PSD.

Deputatul PSD de Botoşani, Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii în guvernarea Dăncilă, a acuzat guvernul PNL-USR+UDMR-Cîţu, printr-o postare pe Facebook, că „România, în guvernarea actuală, plăteşte dobânzi de 15 ori mai mari decât Bulgaria (0,2%), de 19 ori mai mari decât Lituaniei (0,16%), de 4 ori mai mari decât Grecia (0,75%)”

„30 de ani vom plăti toţi cetăţenii români guvernarea pe datorie impusă de coaliţia de dreapta.

Chiar din prima zi lucrătoare a noului an, guvernul Cîţu a cerut băncilor încă 1 miliard de euro împrumut.

În 2020, fantasticul Cîţu, ca ministru al Finanţelor, a îndatorat ţara cu 164 miliarde de lei, adică 34 miliarde de euro.

1078 de euro pe secundă! Aceste este nivelul şocant la care au ajuns împrumuturile în guvernarea Iohannis-PNL&Co!

Este imens şi nimeni nu ştie ce s-a făcut cu aceşti bani pentru că ni se spune că bani de salarii, pensii şi alocaţiile copiilor nu sunt şi, la fel, bani de investiţii nu sunt.”, spune el.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Noi venim cu soluţiile concrete pentru creşterea nivelului de trai şi chiar invităm guvernul să ne plagieze!”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!