Marcel Ciolacu, despre „pensionarea” din politică: „Aş fi un bun pescar, un an m-aş muta în Deltă”

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent în această dimineață la Rock Fm în emisiunea lui Răzvan Exarhu, unde a răspuns mai multor întrebări.
Filip Stan
22 oct. 2024, 10:37
Marcel Ciolacu, despre

Premierul Marcel Ciolacu, candidat la alegerile prezidențiale din partea PSD, a spus, marți dimineață, la Rock FM, cât este de fericit și ce se va întâmpla dacă, anul acesta, cariera politică i s-ar termina.

Evit să mint. Vine seara, apoi vine noaptea. Dacă nu ai E-uri, totuși e de bun-simț să te uiți în oglindă. Nu-mi aduc aminte ca în ultima oară să fi venit cu o minciună. Câteodată poate eviți să spui totul, dar e tot a minciună, prin omisiune. Nu-mi ieșea când o mințeam pe mama, mă prindea. (…) Soția a fost mama perfectă pentru fiul meu. Fiul meu s-a lăsat de fumat și s-a îngrășat. Eu încep să mănânc ceapa verde de la alb. Nu suportam lapte gros, ne omora. Mâini și picioare rupte n-am avut„, a spus premierul.

Marcel Ciolacu: „Pedeapsa nu rezolvă dependența de droguri, ci tratamentul. Trei afișe și două broșuri expirate nu înseamnă prevenție”

„Sunt mulțumit de ceea ce fac. Nu disper. Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, n-ar fi foarte rău. Încă mai am timp să fac ceva în viață. Nu sunt un om care cheltuie mult. Nu am lucruri de lux, așa am funcționat. Aș fi un bun pescar. Un an m-aș muta în Deltă, dacă mă obișnuiesc cu țânțarii, nu mi-ar displăcea. Nu ai satisfacții dacă nu faci efort. Mănânc pește, cel din Deltă, care are alt gust”, a răspuns Marcel Ciolacu atunci când a fost întrebat cum stă cu fericirea și dacă este un om fericit.

Marcel Ciolacu: Pentru foarte multe lucruri mi-aș cere scuze

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent în această dimineață la Rock Fm în emisiunea lui Răzvan Exarhu, unde a răspuns mai multor întrebări. Șeful Executivului a dezăluit că sunt multe lucruri pe care le-a făcut în ultimii 30 de ani în politică pentru care și-ar cere scuze.

Pentru foarte multe lucruri mi-aș cere scuze. E și normal. Da, am geșit. (…) Pe de altă parte pentru 30 și ceva de ani, la fel ca și pentru dvs., înseamnă imens – am îmbătrânit, ca să fiu mai corect. (…) Acum e cazul să trecem într-o democrație consolidată”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la Rock Fm.

Întrebat dacă a repetat greșelile pe care le-a făcut, Ciolacu a spus că „de obicei nu”. „Îți vin nervii și zici uite cât de prost am fost, ce greșeală mare am facut! Totuși important e că îți dai seama și cauți de a doua zi să o îndrepți. (…) Nu sunt un om orgolios și sofisticat”, a precizat prim-ministrul.

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu știe dacă va fi mazilit de la șefia PSD dacă pierde alegerile prezidențiale. Ciolacu spune că în primul rând el trebuie să își facă bilanțul și să vadă dacă mai poate conduce PSD.

EXCLUSIV. SONDAJ SOCIOPOL: Marcel Ciolacu obține cele mai multe voturi la prezidențiale. George Simion intră și el în turul 2

Cred că trebuie să mă clarific eu dacă sunt un plus sau un minus în interiorul partidului. Am schimbat mult, totul e mai deschis. Am schimbat abordarea în partid. S-a vorbit de exemplu prea mult despre justiție. Eu cred că funcționează,hai să o lăsăm să funcționeze, ca e și o selecție naturală, a spus Ciolacu la Morning Glory.

Dacă va fi ales președinte, Marcel Ciolacu spune că nu vrea să dezbine România

Candidatul PSD la prezidențiale, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Parlament, la evenimentul de lansare a Proiectului de Țară, că nu vrea să fiu un șef de stat care urăște și dezbină.

V-am spus la început că am trei mesaje pentru români. Un plan durabil pentru România nu se poate face dacă nu ai un crez politic. Eu vreau să fiu un președinte pentru toți românii! Nu vreau să fiu un președinte care urăște și dezbină. Nu vreau să fiu un președinte care luptă să distrugă un partid. Pentru că asta înseamnă să lupți împotriva altor români care susțin acel partid. Dimpotrivă, voi fi un președinte care va proba concret că puterea trebuie împărțită, nu acaparată de un singur om! Am credința că acest principiu corect și democratic ne va face să fim o țară normală!

Mai mult, cred cu tărie că un Președinte trebuie să-i unească pe toți românii în jurul obiectivelor naționale! Și, cel mai important, cred că Președintele trebuie să fie al tuturor românilor și să-i reprezinte pe toțu, și pe cei de stânga, și pe cei de dreapta, și pe cei care trăiesc aici, și pe cei plecați în afară. Președintele românilor trebuie să-i apere, să-i ajute, pe toți. Oriunde ar fi ei!„, a spus Ciolacu.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?