Marcel Ciolacu, despre „scheletele” din dulapul lui Geoană: „Dacă încep să umble toate noaptea, ar fi jale, suntem în Fantômas”

Liderul PSD este admite că în campanie se vor inventa acuzații, însă susţine că alții sunt într-un risc mai mare.
Filip Stan
17 sept. 2024, 23:06
Marcel Ciolacu, despre

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la Președinția România, susține că e mult mai puțin expus decât alți candidați când vine vorba despre propriul trecut. Liderul PSD îl ia în vizor pe Mircea Geoană, despre care afirmă că are multe „schelete” în dulap.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, marţi seară, că nu îi este ruşine de nimic din ce a făcut în viaţă şi afirmă că a muncit încă de tânăr în diferite domenii. De asemenea, el spune că se teme de ceea ce s-ar putea inventa despre el în campania electorală. În legătură cu aşa numitul ”schelet din dulap”, Ciolacu afirmă că nu are, spre deosebire de candidatul Mircea Geoană. ”Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea suntem în Fantômas”, afirmă Ciolacu.

 

„Mie nu mi-e rușine de nimic de ce am făcut în viață. E marea poveste cu scheletul. Ce schelete are Ciolacu? Vă spun, când mă uit la Mircea Geoană… îi urez succes. Știm cu toții, că am trăit în România. Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea, suntem în Fantomas, ar fi jale. Nu o să intru în detalii, cel puțin nu acum”, a declarat Marcel Ciolacu, în emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Mircea Geoană a umplut ţara de corturi de campanie înainte de a-şi lansa oficial candidatura. Cine sunt German Marshall Fund şi Black Sea Trust, finanţatorii din umbră ai asociaţiei paravan care îi plăteşte mofturile electorale!

Marcel Ciolacu mai afirmă că în campanie se vor inventa acuzații, însă, din nou, alții sunt într-un risc mai mare.

„Mie nu mi-e frică de ce am făcut. Mi-e frică de ce se poate inventa. Se vor inventa. Se iau anumite imagini sau anumite pasaje din trecut și se formează imediat caracatița. Sau sunt mult mai puțin expus decât alții”, a mai explicat premierul.

Întrebat ce schelet are în dulap Mircea Geoană, Marcel Ciolacu a afirmat: ”Am trăit în România, eu în PSD, dumneavoastră în presă (…) Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea suntem în Fantômas, va fi jale. Dar nu vreau să intru în detalii, cel puţin nu acum”.

Actualul premier a povestit că a avut diverse locuri de muncă, de care nu-i este ruşine: ”Am muncit şi în facultate…am cărat lăzi cu marfă”.

”Mie nu mi-e frică de ce am făcut, mi-e frică de ce se poate inventa” a adăugat Ciolacu.

EXCLUSIV – Sondaj SOCIOPOL: Marcel Ciolacu se distanţează, finală pentru Cotroceni cu George Simion. Mircea Geoană, abia pe locul 5

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidențiale, cei mai mulți votanți ar merge cu Marcel Ciolacu, candidatul PSD, cu 27% din voturi. În turul doi, l-ar avea contracandidat pe liderul AUR George Simion, care ar obține 18%, conform unui sondaj SOCIOPOL, realizat în perioada 4 – 12 septembrie 2024.

Pe locul al treilea s-ar clasa Nicolae Ciucă, ”ostașul” aruncat în lupta pentru Cotroceni, de către liberali, cu 14%. Președinta USR Elena Lasconi se menține pe locul patru, dar scad procentele 12%, față de 14% cânt avea în august.

Citește și: Lasconi începe să-şi amintească despre studii: „Am plâns pe stradă, aveam o profesoară de Contabilitate de la ASE care îmi dăduse nota 4,75”

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidențiale, cu cine ați vota?

Marcel Ciolacu (PSD) – 27%
George Simion (AUR) – 18%
Nicolae Ciucă (PNL) – 14%
Elena Lasconi (USR) – 12%
Mircea Geoană (independent) – 11%
Diana Șoșoacă (SOS) – 8%
Cristian Diaconescu (independent) – 6%
Kelemen Hunor (UDMR) – 3%

SURSĂ: Sondaj Sociopol la comanda România TV

Citește și: De ce a ales Marcel Ciolacu să facă Dreptul și cum a făcut facultatea în timp ce muncea în paralel: „Am şi diploma de licenţă de la facultate, am luat media 9”

PERIOADA SONDAJ: 4 – 12 septembrie 2024
METODĂ: Interviuri telefonice
EȘANTION: 1000 de persoane
MARJĂ DE EROARE: +/- 3.2%

Sociologul Mirel Palada a comentat în direct la Romania TV sondajul Sociopol.

Sondajul Sociopol cel mai recent ne arata ca incetul cu incetul incepe sa functioneze si fidelitatea politica. Si avem astfel o convergenta intre scorurile prezidentiale si scorurile de la partidele politice. Incetul cu incetul, Geoana incepe sa scada, asta e concluzia, neavand un partid puternic in spate, e intr-o continua scadere. Marcel Ciolacu isi consolideaza baza politica, Simion ocupa scorul partidului sub 20%, Ciuca intr-o revenire mai bine definita, e intr-o crestere in ultimele sondaje. Putem sa tragem concluzia ca Marcel Ciolacu e cel mai definit ca fiind cel care intra in turul 2. Vom vedea cine va fi al doilea dintre George Simion, care are prima sansa, si Ciuca, ce incepe sa recupereze din voturile PNL in defavoarea lui Geoana si Lasconi. Avem trei tabere politice bine definite. Tabara PSD, tabara seuveranista, Sosoaca si Simion, si tabara anti-PSD, unde e si competitia cea mai mare„, a declarat Mirel Palada, în exclusivitate la România TV.

Victor Ciutacu despre Mircea Geoană: Pe ăsta trebuie doar să-l lași să vorbească, să nu-l încurci

„Geoană e tot mai spectaculos. A ieșit la Digi. Dincolo de faptul că l-a făcut mort-viu pe Băsescu, a dat drumul la brațe. Și o comite în serie mare. Pe ăsta trebuie doar să-l lași să vorbească, să nu-l încurci.
1. „Noi am trăit în anii (…) eu sunt decreţel şi eu. Nu sunt confortabil deloc să spun unei femei că cineva, din orice motiv, poate dispune de corpul său şi decizia sa suverană de a face ceea ce doreşte acolo. Sunt foarte progresist aici”
Decretul s-a dat în 1966. El avea 8 ani. Bănuiesc că n-a gestat maică-sa cât o turmă de elefanți la un loc.
2. „Nu am votat. Pentru că eram la… cred că eram în deplasare undeva, cred că eram într-o deplasare cu NATO, cred că era în perioada în care eram eu la NATO”
Referendumul a avut loc în 2018. Geoană a fost numit la NATO în 2019”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...