Marcel Ciolacu, din nou la Muntele Athos. Învăţăturile stareţului către premier: „Niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine”

Marcel Ciolacu se află la Muntele Athos cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, împreună cu secretarul general al Guvernului Marian Neacşu.
Filip Stan
07 ian. 2024, 17:07
Marcel Ciolacu, din nou la Muntele Athos. Învăţăturile stareţului către premier:

Premierul Marcel Ciolacu se află din nou la Muntele Athos, la Mănăstirea Vatopedi, unde a mulţumit pentru primirea făcută, subliniind că ”niciun păcătos nu merită o asemenea primire”.”Printre primele lucruri pe care mi le-aţi spus a fost: Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine. Niciodată să nu spui ”tu ai făcut, tu ai rezolvat”, fiindcă nu vei putea niciodată să rezolvi ceva singur”, i-a reamintit el stareţului de la Vatopedi.

Marcel Ciolacu, anunţuri importante despre Schengen: „Pentru prima dată, avem un proces ireversibil”
”În primul rând doresc să vă mulţumesc pentru primire şi îmi menţin părerea că niciun păcătos nu merită o asemenea primire. Cum spuneaţi, părinte stareţ, orice venire sau revenire e o binecuvântare şi o împlinire sufletească. Sunt într-o vizită neoficială, împreună cu cei mai apropiaţi prieteni ai mei, şi vreau să mulţumesc în mod deosebit familiei pe care o cârmuiţi, care ne-au permis aceste puţine zile de a face parte din familia lor şi le mulţumesc şi în numele meu şi al prietenilor mei sfinţilor părinţi că ne-au permis să fim parte a acestei vieţi duhovniceşti. Astăzi am fost şi la schitul românesc, unde părintele stareţ vorbea cât de mult dumneavoastră îi ajutaţi pe toţi părinţii români şi vreau în mod deosebit pentru acest lucru să vă mulţumesc. Printre primele lucruri pe care mi le-aţi spus a fost: Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine. Niciodată să nu spui ”Tu ai făcut, tu ai rezolvat”,  fiindcă nu vei putea niciodată să rezolvi ceva singur”, a afirmat Ciolacu după ce stareţul mănăstirii a precizat că se află pentru prima oară în calitate de premier la Mănăstirea Vatopedi.

 

Marcel Ciolacu se află la Muntele Athos cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, împreună cu secretarul general al Guvernului Marian Neacşu, care apare şi el în imaginile difuzate de orthodixianewsagency.gr,

Ciolacu a mai fost la Muntele Athos şi în aprilie 2023, la acel moment anunţând că a petrecut câteva zile pe Sfântul Munte Athos, pentru a se ruga ”pentru sănătatea noastră şi a tuturor semenilor noştri”. ”Am trăit multe momente binecuvântate în acest loc care este tezaurul cel mai de preţ al ortodoxiei”, afirma el. Ciolacu a fost însoţit în 2023 de secretarul general PSD, Paul Stănescu.

”În Săptămâna Luminată am petrecut câteva zile pe Sfântul Munte Athos pentru a mă ruga pentru sănătatea noastră şi a tuturor semenilor noştri. Am trăit multe momente binecuvântate în acest loc care este tezaurul cel mai de preţ al ortodoxiei, dar cel mai mult m-au impresionat călugării români care şi-au dedicat viaţa lui Hristos în lăcaşurile româneşti care dăinuiesc de sute de ani în aceste locuri sfinte”, a scris, în 2023, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

El a menţionat că s-a întâlnit cu mai mulţi preoţi.

Despre pelerinajul lui Marcel Ciolacu a relatat şi atunci orthodoxianewsagency.gr, care a prezentat şi fotografii.

Ciolacu, românilor care își sărbătoresc onomastica: Multă sănătate și fericire


„La mulți ani, cu multă sănătate și fericire tuturor celor care poartă numele Sfântului Proroc Ioan Botezătorul”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Ortodocşii îl sărbătoresc, duminică, pe Sfântul Ioan Botezătorul.

Peste două milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul, potrivit Direcţiei Generale pentru Evidenţa Persoanelor, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte şi

ROMÂNIA TV, cea mai urmărită televiziune de știri în 2023. Alege România TV și în 2024 ca să fii informat!

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...