Marcel Ciolacu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Mircea Geoană: „Sunt ferm convins că va candida la prezidențiale. Eu am crezut că se ocupă cu războaie, dumnealui se ocupă cu lansări de cărți”

Marcel Ciolacu spune că e ferm convins că Mircea Geoană va candida la prezidențiale, dar că se aștepta să fie mai degrabă interesat de responsabilitățile pe care le are în calitatea sa de secretar general adjunct al NATO.
Filip Stan
12 mai 2024, 21:50
Marcel Ciolacu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Mircea Geoană:

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe Mircea Geoană, precizând că, în loc să se ocupe cu războaie, el își vede de lansările de cărți.

„N-am făcut glume sau ironii despre Mircea Geoană. România are șansa de a avea un secretar general adjunct al NATO. Avem două conflicte internaționale mari. Am crezut că Geoană se ocupă cu războaie. Am crezut că românii așteaptă în primul rând de la mine să vorbesc despre ce fac la Guvern. Eu și Geoană nu am avut nicio discuție diplomatică despre situația în care ne aflăm. Am avut cu toată lumea discuții, mai puțin cu Geoană. Dumnealui se ocupă cu lansări de cărți. Sunt ferm convins că Geoană va candida”, a spus Marcel Ciolacu la Antena3.

Citește și Marcel Ciolacu, despre lista comună PSD – PNL la europarlamentare: „Pentru o perioadă, e nevoie de această voce comună”

Mihai Tudose, despre Mircea Geoană: „Nu reprezintă pe nimeni, nu reprezintă nimic! Sunt sătul de Batmani”

La rândul său, Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a precizat că nu crede în sondajele care îi dau șanse mari lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

„Iertaţi-mă! A vorbi despre Mircea Geoană înseamnă a vorbi despre nimic. Iar mai apare câte un sondaj făcut prin Brazilia care îl dă zeu. Eu am stat înainte de a veni la emisiune cu vreo 20 de inşi, nu au pomenit de acest personaj. E aruncată tot de el pe piaţă. Cine să-i dea, să negocieze ce? El ce să dea în schimb? Nu se bate pe nimica, haideţi, lăsaţi-mă! Fiindcă nu reprezintă pe nimeni, nu reprezintă nimic! Nu-l votează nimeni”, a spus Mihai Tudose, la Prima Tv, întrebat dacă PSD ar putea să propună o funcţie la nivel european din partea Românei lui Mircea Geoană, pentru ca acesta să nu intre în competiţia pentru alegerile prezidenţiale.

Mihai Tudose spune că Mircea Geoană ar avea un scor electoral foarte mic. „Da, o să ia 3%, 4%, am înţeles! Am mai văzut zei de-ăştia. Aţi spus dumneavoastră că am început în 92 politica. Sunt sătul de Batmani!”, a precizat Tudose.

„Mai ales cu aura asta de salvatorul care vine pe un cal alb, eventual trimite şi buzduganul cu două zile înainte să ne anunţe că a venit şi mamă, ce şmecher e el. Să negocieze ce? Nu mă interesează ce spune domnul Geoană, mă interesează ce spune lumea”, a mai spus Mihai Tudose.

Citește și Marcel Ciolacu vrea să reducă taxele: „Impozitarea muncii e cea mai mare în România”. Ce spune despre noua lege a evaziunii fiscale

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?