EXCLUSIV Marcel Ciolacu l-a demolat pe Mircea Geoană în direct la România TV: „Cum ești independent?! Ți-ai făcut partid, ai candidat partidul tău, ai adunat pe toți care nu și mai găsesc loc în alte partide”

Mircea Geoană a demisionat de la NATO şi ca candida foarte probabil la prezidenţiale. Premierul Marcel Ciolacu a comentat în direct la România TV situaţia fostului lider al PSD.
Filip Stan
03 sept. 2024, 21:46
EXCLUSIV Marcel Ciolacu l-a demolat pe Mircea Geoană în direct la România TV:
Marcel Ciolacu glumește pe tema unei posibile candidaturi la prezidențiale a lui Mircea Geoană susținută de PSD: „Geoană nu e din afara partidului! E unul dintre cei mai longevivi președinți de partid ai PSD. Partidul va lua o decizie politică!”

Întrebat de Victor Ciutacu despre Mircea Geoană, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că nu e surpriză, dar a comentat în termeni duri minciunile care se ţes în jurul acestei candidaturi de „independent”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, consideră că strategia lui Mircea Geoană, de a se prezenta ca independent în cursa prezidențială, este o dovadă de ipocrizie. Premierul consideră că totul este doar o strategie de campanie.

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, despre pensii: „S-a terminat şmecheria, niciun politician nu va mai putea modifica veniturile pensionarilor”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, marţi, la România TV, dacă îl încurcă prezenţa lui Mircea Geoană, pe partea stângă a zonei politice, în alegerile prezidenţiale, şi a răspuns: ”Facem prea multe calcule. Aţi făcut calcule şi la europarlamentare şi aţi spus că această condiţie va avea 50%. După redistribuire am avut 57%. Haideţi să îi lăsăm pe români”.

„Domnul Geoană va cadidada, candidează, e un lucru evident, eu nu o înțeleg pe aia cu independent. O să mă duc la partid, știți nu mai vreau să fiu la partid, eu sunt independent. E anul independenților. Toată viața ai fost la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, au candidat din partea PSD, dintr-odată sunt independent. Cum ești independent?! Ți-ai făcut partid, ai candidat partidul tău, ai adunat pe toți care nu și mai găsesc loc în alte partide. Fii sincer, spune că nu sunt independent, sunt independent așa generic. Așa îmi place mie, așa am discutat că e bine să fii independent. Îi urez succes, nu mă deranjează. Haide să vedem ce fac românii la vot, să vedem ce fac ei la vot. Am văzut-o pe doamna Lasconi, a zis că îl pune premier pe Bolojan. Aoleu, iar am luat-o de la capăt? Dar l-am votat pe Băsescu, îmi place de Băsescu. Eu nu l-am votat nici pe Ioahnnis, nici pe Băsescu, nu mi-au plăcut, vă spun foarte clar. Iar nu respectăm constituția? Eu mă așteptam ca domnul Bolojan să iasă să spună că nu are nicio treabă cu doamna Lasconi”.

 

NATO a anunţat marţi demisia lui Mircea Geoană din funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei. Mircea Geoană a scvris pe Facebook că a fi în conducerea NATO a fost onoarea vieţii sale şi că, pe măsură ce trece la un nou capitol, priveşte cu mândrie la ”timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianţe din istorie”. În următoarele zile este aştepta un anunţ al lui Geoană privind candidatura la Preşedinţie.

EXCLUSIV. Marcel Ciolacu, faţă-n faţă cu Victor Ciutacu. Dezvăluirile momentului despre prezidenţiale, ultimele sondaje şi adevărul despre pensii

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat din Neamț într-o fântână la care lucra. A venit imediat poliția
Capital.ro
Avertisment pentru cei cu termopane la bloc. Sunt obligați prin lege. Amenda e 4000 lei
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Românii dau năvală la Lidl pentru acest produs. E delicios și APROAPE GRATIS!
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Generalul Dumbravă a depus în dosarul de la DNA o înregistrare cu denunțătorul Hideg
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Polițist din Sibiu reținut după agresarea unui șofer în trafic
MediaFlux
Pensiile se CALCULEAZĂ din nou! ANUNȚUL Șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...