Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, cină de taină după replicile contondente din ultima perioadă. Victor Ponta: „Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată”

Recent, în spațiul public, Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au avut un schimb de replici de la distanță, dar luni seară s-au aflat la aceeaşi masă.
Filip Stan
30 iul. 2024, 15:48
Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, cină de taină după replicile contondente din ultima perioadă. Victor Ponta: „Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată

Luni seară, timp de două ore, Marcel Ciolacu, Mircea Geoană și Victor Ponta s-au aflat la aceeași masă. Cei trei, alături de alții, au participat la ziua jurnalistului Marius Tucă, născut în 29 iulie. Victor Ponta a intervenit la postul de televiziune menționat, unde a spus că nu a fost o întâlnire publică, nici una politică, astfel că nu are ce povesti nici dacă i se pune sare pe rană.

De altfel, invitat la emisiunea Punctul Culminant de la România TV, Marcel Ciolacu nu a exclus o întâlnire cu Mircea Geoană: „Eu am vorbit cu domnul Geoana doar institutional, dar nu am avut niciodata o discutie despre candidatura la prezidentiale. E posibil sa o am, e ceva normal. Eu chiar sunt un om deschis. Daca avem un proiect pentru tara, daca gandim la fel, avem aceleasi principii, nu am probleme, vorbim despre solutii.”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întâlnirea este extrem de importantă în contextul în care, neoficial, atât Marcel Ciolacu, din partea PSD, cât și Mircea Geoană, independent, sunt luați în calcul drept candidați la alegerile prezidențiale din acest an. Victor Ponta, fost candidat la alegerile prezidențiale și consilier al premierului Marcel Ciolacu, a oferit o serie de declarații despre întâlnire și alegerile prezidențiale. Cu privire la un aspect, a fost ferm: el nu candidează.

Victor Ponta: „Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată”

Întrebat ce s-a discutat la acea masă, Victor Ponta a răspuns: ”Nu știu, eu aseară nu am fost la nicio întâlnire politică, am fost la ziua de naștere a unui bun prieten. Am discutat (două ore n.r.) despre David Popovici. La modul cel mai serios, am fost la ziua unui prieten, cred că știți, este pe 29, și au fost invitați acolo o mulțime de oameni. Nu a fost o întâlnire politică și în viața mea n-aș povesti la televizor ceva de la o întâlnire. Doamne ferește, niciodată! Nici dacă mă tăiați și-mi puneți sare pe tăieturi, nu o să povestesc de la nicio întâlnire privată. Nu a fost o întâlnire politică. Repet, a fost ziua de naștere a unui prieten foarte bun”.

Despre cum au ajuns la aceeași masă, din mulțimea de oameni, Victor Ponta a afirmat: ”Nu știu cum a invitat oamenii sărbătoritul, dar nu a fost o întâlnire politică. Fiind o chestie privată, nu mi se pare nimic de povestit”.

 

EXCLUSIV | George Simion îl desființează pe Mircea Geoană! ”Este un reprezentant al forțelor globaliste care vor să îngenuncheze România”

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să prezinte ce a făcut pentru România din această funcţie, a afirmat: ”Cu tot respectul pentru oricine, conduc această alianţă de 32 de ţări, un miliard de oameni, îmi fac treaba bine şi pentru România am făcut şi fac lucruri şi voi face lucruri în continuare. Deci, nu-i treaba domnului Ciolacu ce am făcut eu la NATO. Treaba domnului Ciolacu este să spună ce face ca prim-ministru al României şi acolo sunt întrebări foarte mari. De ce avem un deficit de 7% din PIB în trimestrul unu şi va fi probabil 9% când angajamentul nostru a fost să fim în 2024 cu 2,4% deficit? De ce avem 70 de ţinte din PNRR din 518 atinse în acest moment? Astea sunt întrebările adevărate”.

Marcel Ciolacu a replicat: ”În primul rând nu trebuie să dau o replică, ce fac eu pentru români v-am spus mai devreme şi eu şi domnul ministru (al Agriculturii, n.r.) şi cred că am multe defecte, dar comunicarea cu dumneavoastră, nu ştiu dacă e de bine sau de rău, dar a devenit o plăcere să vă răspund la toate întrebările, indiferent cât de incomode sunt. (…) Eu vă întreb ceva, dacă nu vă supăraţi. Sunt prim-ministrul României. România este stat membru NATO. Să îmi spună un angajat al NATO, fie el şi Secretar general adjunct, că nu trebuie să răspundă unui stat membru NATO, mi se pare deja de noaptea minţii”.

Victor Ponta spune că cei de la masă au discutat despre sportivul român devenit campion olimpic la înot și că nu a fost o „întâlnire politică”.

„A fost ziua de naștere a unui bun prieten. Nu știu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore.

EXCLUSIV/ Traian Băsescu, declarații incendiare la România TV: „Iohannis a semnat solicitarea ca Mircea Geoană să fie secretar adjunct NATO”

Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naștere. Nici dacă mă torturați, mă ardeți, n-o să povestesc de întâlniri private, pentru că este de prost gust.”, a spus Victor Ponta.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoana au ascultat în picioare imnul României, redat la Jocurile Olimpice după victoria lui David Popovici, într-un restaurant din Capitală.

Foto: Antena 3

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este cotat cu 31% în intențiile de vot pentru alagerile prezidențiale, urmat de Nicolae Ciucă, cu 19%, în timp Mircea Geoană şi George Simion sunt la egalitate cu 15%, într-un sondaj realizat de CURS în luna iulie.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 18 – 26 iulie. Au participat 1.067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%/ datele au fost culese faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor.

Dacă alegerile prezidențiale ar avea loc duminica viitoare, Marcel Ciolacu ar intra în turul al doilea cu Nicolae Ciucă, potrivit sondajului CURS.

Dintre următorii candidaţi, cu care aţi vota la alegerile prezidenţiale, dacă acestea ar avea loc duminica viitoare?

  • Marcel Ciolacu (PSD) – 31%
  • Nicolae Ciucă (PNL) – 19%
  • Mircea Geoană (independent) – 15%
  • George Simion (AUR) – 15%
  • Elena Lasconi (Alianţa Dreapta Unită) – 12%
  • Diana Şoşoacă (SOS) – 4%
  • Un candidat UDMR – 3%

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Vietatea care trăiește în adâncul pământului, în beznă totală. Poate supraviețui singură celor mai extreme condiții
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
O BIJUTERIE NEȘTIUTĂ a României. Acest castel ASCUNDE multe legende și povești incredibile!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Armata rusă revendică ocuparea localității Leninskoe în provincia Donețk
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?