Marcel Ciolacu taie în carne vie după explozia de la Crevedia: Toți acești așa-ziși patroni care fac zeci și sute de milioane de euro provocând tragedii de proporții nu mai au ce căuta în mediul de afaceri din România!”

Premierul anunţă că trebuie să fie schimbată și legislația astfel încât cine nu are autorizație sau orice aviz de funcționare să răspundă și penal!
Filip Stan
31 aug. 2023, 11:22
Marcel Ciolacu taie în carne vie după explozia de la Crevedia: Toți acești așa-ziși patroni care fac zeci și sute de milioane de euro provocând tragedii de proporții nu mai au ce căuta în mediul de afaceri din România!
Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre victimele tragediei din Crevedia.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că vor fi oferite ajutoare financiare către familiile celor care au decedat în urma exploziei de la Crevedia. Totodată, premierul a cerut instituțiilor abilitate să facă controale extrem de exigente la toate stațiile de GPL din țară și să aplice sancțiuni drastice, acolo unde este cazul.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, că un însoţitor al răniţilor trataţi în străinătate va primi 2.000 de euro, iar un însoţitor al victimelor tratate în ţară – 2.000 de lei.

”Așa cum am promis, alocăm azi ajutoare pentru familiile victimelor tragediei de la Crevedia și pentru toți cei cu gospodării afectate de incendiu. Acordăm 2000 de euro pe lună câte unui însoțitor al răniților tratați în străinătate și 2000 de lei pe lună pentru un însoțitor al victimelor internate în țară. Ajutăm și persoanele singure și familiile care au casele lovite de incendiu: vorbim de sume ce pornesc de la 2500 lei și ajung la 10.000 de lei de familie, în funcție de cât de afectată este locuința.

Marcel Ciolacu: „Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Naţional”

Din păcate, azi s-a confirmat al treilea deces al unei victime de la Crevedia. Aș dori să transmit condoleanțe familiilor în numele meu și al Guvernului României. Cel mai important este acum ca toți ceilalți pacienți aflați în stare gravă să fie salvați, iar restul răniților să se întoarcă cu bine la familiile lor. Suntem permanent în legătură cu toate spitalele din Europa unde au fost transferați cei cu arsuri mari și ne bucurăm la fiecare veste bună pe care o primim și o transmitem familiilor. De altfel, Guvernul a decis să plătească bilete de avion și cheltuieli forfetare pentru însoțitorii tuturor acestor pacienți români, consider că este gestul absolut firesc într-o asemenea situație!

„Bugetul a trebuit reorganizat pentru a ajuta Ucraina”, explică Marcel Ciolacu înaintea negocierii deficitului cu Comisia Europeană

Văd că a pornit în forță și controlul național la benzinării, depozite, cisterne de carburant, cu accent special pe cele peste 1300 de puncte de alimentare cu GPL. Cer tuturor instituțiilor implicate să aplice legea cu strictețe și, oriunde găsesc nereguli, să ia măsuri ferme! Toți acești așa-ziși patroni care fac zeci și sute de milioane de euro provocând tragedii de proporții nu mai au ce căuta în mediul de afaceri din România! Trebuie să schimbăm și legislația astfel încât cine nu are autorizație sau orice aviz de funcționare să răspundă și penal! Nu ca acum, doar să plătească o amendă și să-și vadă liniștit de treabă, adică să producă alte drame!”, a spus Marcel Ciolacu.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau amuzamentul tuturor. Ce s-a întâmplat cu oamenii care locuiau acolo
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MUNCITOR DIN BISTRIȚA-NĂSĂUD PRINS ÎN FLAGRANT DISTRUGÂND O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE PE ȘANTIER
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'