Marcel Ciolacu tună şi fulgeră pentru găurile de la buget: „Cum să cumperi vaccinuri pe care nu le-am fi folosit niciodată?”

Întrebat cum face să acopere miliarde de euro, Ciolacu a precizat că are o suspiciune privind achiziţia de vaccinuri, iar la despăgubirile pentru Roşia Montană a avansat scenriul politic pentru a creşte un partid politic.
Filip Stan
04 mart. 2024, 22:11
Marcel Ciolacu tună şi fulgeră pentru găurile de la buget:
Marcel Ciolacu susţine că scandalul vaccinurilor de un miliard de euro este doar începutul. "E una dintre afacerile mari, mai sunt şi altele"

Premierul Marcel Ciolacu a criticat guvernarea din care a făcut parte USR şi a spus că atunci au ars spitalele şi s-a făcut o achiziţie uriaşă de vaccinuri ”pe care nu le-am fi folosit niciodată”. Ciolacu mai afirmă că manifestarea Uniţi Salvăm Roşia Montană s-a transformat în Uniţi Salvăm România (USR).

Marcel Ciolacu anunţă restructurări masive în sectorul bugetar: „Am început cu ministerele, urmează fiecare agenţie şi companie de stat”

”Când a fost USR la putere, au mers cu ranga şi au făcut zero kilometri, nu-s eu de vină că nu au semnat un spital, luau foc spitalele pe timpul lor, nu sunt eu de vină că s-a furat în pandemie, când noi toţi stăteam în casă, nu sunt eu de vină că domul Cîţu a făcut împrumuturi, nu sunt eu de vină că domnul Orban nu ştiu ce ajutoare dădea la companii private şi s-au pierdut bani”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3.

Întrebat cum face să acopere miliarde de euro, Ciolacu a precizat că are o suspiciune privind achiziţia de vaccinuri.

”Miliardul cu vaccinuri am discutat şi în coaliţie, am discutat şi cu ministrul de Finanţe. Mă întorc, asta au făcut când au fost. Oamenii sunt nişte amatori. Cum să cumperi vaccinuri pe care nu le-am fi folosit niciodată, decât dacă ne vaccinam fiecare de 10 ori. E ceva ilogic. Undeva e o suspiciune”, a subliniat premierul.

Marcel Ciolacu: ”Vreţi să ştim Roşia Montană? Haideţi să spunem adevărul, de ce a apărut Roşia Montană, ca să apară un partid politic. Uniţi Salvăm Roşia Montană

Marcel Ciolacu s-a referit şi la Roşia Montană. ”Vreţi să ştim Roşia Montană? Haideţi să spunem adevărul, de ce a apărut Roşia Montană, ca să apară un partid politic. Uniţi Salvăm Roşia Montană. Acea manifestare, într-o lună de zile s-a  transformat în Piaţa Victoriei unde Uniţi Salvăm România, în USR, unde lider era domnul Cioloş. Domnul Cioloş, când Sorin Grindeanu depunea jurământul la Cotroceni, de prim-ministru, toată lumea aştepta  ca domnul Cioloş să îşi ia ficusul să plece acastă. Nu, domnul Cioloş făcea şedinţă cu ministrul Culturii şi trimitea Roşia Montană să intre în UNESCO. Este clar că e ceva la mijloc, să vină să dea explicaţii. Aşteptăm întâi decizia şi vom vedea. Am promis că după decizie pun la dispoziţie toate documentele din Guvernul României”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi

Marcel Ciolacu dezaprobă cu fermitate politica pe care o promovează Șoșoacă și Simion: „Politica nu se face pe Facebook, transmițând live din Parlament! Nu poți să faci ca maimuța!”

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cuvintele care au dispărut din limba română. Nu mai există, dar unii le-au auzit sau folosit în trecut
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cine este principalul suspect în cazul crimei din Brăila. A avut nevoie de 33 de secunde pentru a-și executa planul
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat cu nume românesc reținut pentru violențe și incendiere în urma protestelor din Leeds
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'