Marcela Fota a renunțat la iubitul milionar? Vedeta susține că nu simte nevoia să fie cu cineva anume: ””Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva”

Marcela Fota pare să fie din nou o femeie singură. Cel puțin așa reiese din ultimele declarații pe care vedeta le-a oferit. Ea susține că principala persoană din viața ei, căreia îi acordă cea mai mare atenție, este fiul ei, David.
Irina Dumitrescu
21 iun. 2023, 23:22
Marcela Fota a renunțat la iubitul milionar? Vedeta susține că nu simte nevoia să fie cu cineva anume: ”

Marcela Fota a lăsat loc de speculații, după ultimele declarații pe care le-a oferit despre viața ei sentimentală. Vedeta a dat de înțeles că nu are nevoie de nimeni, fiind capabilă să își poate singură de grijă și să își ofere confortul de care are nevoie.

„Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva. Primesc uneori întrebarea legat de ce mă face fericită, iar răspunsul este eu. Eu sunt singura care are grijă de fericirea mea, care este cea mai importantă, ca eu să pot să îi dau fericire și băiatului meu. Îmi place să mă bucur de viață și de absolut tot. Tabloidele știu tot, dar eu sunt extraordinar de bine.”, a declarat Marcela Fota, pentru wowbiz.ro.

Citește și  Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”

După moartea soțului său, Marcela Fota a avut o relație cu Alex Tudose, un milionar din Craiova, cu 22 de ani mai mic decât ea.  Conform celor de la Impact, Alex Tudose  este fiul unor importanți oameni de afaceri din Craiova și conduce o firmă de construcții, înființată în urmă cu aproximativ 15 ani.Firma condusă de Tudose a avut în urmă cu doi o cifră de afaceri impresionantă, de 16 milioane de euro.

În ultima vreme, însă, zvonurile au alimentat ideea că cei doi s-au despărțit, iar cântăreața a pus jar pe foc, cu ultimele declarații.

Citește și  Elena Merişoreanu, anunţ dureros despre starea de sănătate a lui Jador. „Mă rog pentru el!”

Marcela Fota a fost, recent, în mijlocul unul alt scandal, după ce a lansat piesa „Mă vorbesc urâtele”, ea primind un val de reacții din partea celor care s-au simțit lezate de versurile piesei respetive.

„Lumea și-a dat seama că nu vorbeam de aspectul fizic pentru că Doamne ajută să fie toată lumea frumoasă și fiecare cum își dorește. Știți că frumusețea exterioară pornește întotdeauna din interior și exact acolo mă refeream.  Nu văd, dacă tu ești împăcat cu tine, de ce trebuie să îți pese atât de mult de ce fac eu. După toată această nebunie din viața mea, mi-am dat seama că nu toți oamenii sunt împliniți și nu sunt puțini să fie lipsiți de răutăți pentru că la partea aceasta mă refeream.  Ar trebui să lucrăm fiecare și să încercăm să ne înfrumusețăm sufletul. Trebuie să îi dai sufletului ce crezi că îi face bine și atunci nu văd pe cine ar ajuta să vorbească de rău de mine?! Cu ce te ajută pe tine ca persoană și exact în ideea aceasta am făcut acest vers Mă vorbesc urâtele că am parte de dragoste, pentru că din punctul meu de vedere, oamenii răi sunt mai urâcioși. Fiecare om are frumusețea lui și părțile lui și bune și rele, dar aș vrea ca fiecare om să se concentreze pe ce are el de făcut”, a explicat Marcela Fota.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'