Marcela Fota aruncă buzduganul pe Instagram: „Când mă vezi cu altcineva, sper că o să înțelegi”. Tânărul iubit milionar nu a reacţionat

Un mesaj misterios a apărut pe contul Marcelei Fota, la scurt timp după ce s-a zvonit că ea și iubitul tinerel au pus punct relației.
Filip Stan
25 aug. 2023, 16:51
Marcela Fota aruncă buzduganul pe Instagram:

În urmă cu trei ani, viața Marcelei Fota se zdruncina din temelii. Soțul ei murea subit, în urma unui infarct. Artista a simțit că lumea i se prăbușește, însă a trebuit să rămână puternică de dragul fiului lor. Acum, chiar dacă au trecut mai mulți ani de la momentul tragic, Marcela Fota încă se luptă în instanță pentru averea celui care i-a fost soț. Din nefericire, noua relaţie nu pare că merge ca pe roate.

Marcela Fota surprinde din nou, la scurt timp după ce s-a vehiculat că a rupt relația cu iubitul tinerel. Artista de muzică populară a publicat recent, pe contul personal de Instagram, un mesaj neașteptat, care i-a dus imediat cu gândul pe fani la faptul că ar putea fi din nou o femeie singură.

Marcela Fota face parte din categoria celor mai apreciați și cunoscuți artiști din lumea muzicii populare. Cântăreața este o prezență remarcabilă, iar la cei 46 de ani arată mai bine ca niciodată. Deși se bucură de o comunitate impresionantă de fani, cu care ține în permanență legătura, în ultima perioadă a vrut să fie mai discretă și să nu mai comenteze pe marginea subiectului, atunci când a fost adusă în discuție viața ei amoroasă.

Tocmai din acest motiv, ultima postare a artistei i-a luat prin surprindere pe fani.Marcela Fota a distribuit un mesaj care a dat de gândit tuturor, mai ales după zvonurile că ar fi din nou o femeie singură.

„Nu mă suni? Am înțeles!

Nu îmi scrii? Am înțeles!

Nu ai timp pentru mine? Am înțeles!

Dar când mă vezi cu altcineva, sper că o să înțelegi”, a fost mesajul transmis de videoclipul distribuit de cântăreață.

 

Ce spunea artista despre relația cu partenerul mult mai tânăr
În urmă cu ceva timp, Marcela Fota a transmis un alt mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a afișat cu iubitul de 23 de ani și a fost aspru judecată. Artista a ținut să precizeze că ea este singura care ar trebui să pună în balanță alegerile pe care le face în viață, nu cei din jur.

„Este o poveste care este pentru mine și consider că atâta timp cât eu, noaptea, când merg acasă, pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează absolut pe nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva.

Așa cum am spus, ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a soțului, tatăl nostru, aceste lucruri m-au învățat cât de important este că tu să fii împăcat și bine cu tine.

Explicații nu cred că… nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva. Am descoperit că oamenii care fac asta cred că e din lipsa de ocupație”, a spus în mediul online cântăreața, acum ceva timp.

Marcela Fota a renunțat la iubitul milionar? Vedeta susține că nu simte nevoia să fie cu cineva anume: „Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva”

Marcela Fota a lăsat loc de speculații, după ultimele declarații pe care le-a oferit despre viața ei sentimentală. Vedeta a dat de înțeles că nu are nevoie de nimeni, fiind capabilă să își poate singură de grijă și să își ofere confortul de care are nevoie.

„Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva. Primesc uneori întrebarea legat de ce mă face fericită, iar răspunsul este eu. Eu sunt singura care are grijă de fericirea mea, care este cea mai importantă, ca eu să pot să îi dau fericire și băiatului meu. Îmi place să mă bucur de viață și de absolut tot. Tabloidele știu tot, dar eu sunt extraordinar de bine.”, a declarat Marcela Fota, pentru wowbiz.ro.

Citește și  Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”

După moartea soțului său, Marcela Fota a avut o relație cu Alex Tudose, un milionar din Craiova, cu 22 de ani mai mic decât ea.  Conform celor de la Impact, Alex Tudose  este fiul unor importanți oameni de afaceri din Craiova și conduce o firmă de construcții, înființată în urmă cu aproximativ 15 ani.Firma condusă de Tudose a avut în urmă cu doi o cifră de afaceri impresionantă, de 16 milioane de euro.

În ultima vreme, însă, zvonurile au alimentat ideea că cei doi s-au despărțit, iar cântăreața a pus jar pe foc, cu ultimele declarații.

Citește și  Elena Merişoreanu, anunţ dureros despre starea de sănătate a lui Jador. „Mă rog pentru el!”

Marcela Fota a fost, recent, în mijlocul unul alt scandal, după ce a lansat piesa „Mă vorbesc urâtele”, ea primind un val de reacții din partea celor care s-au simțit lezate de versurile piesei respetive.

„Lumea și-a dat seama că nu vorbeam de aspectul fizic pentru că Doamne ajută să fie toată lumea frumoasă și fiecare cum își dorește. Știți că frumusețea exterioară pornește întotdeauna din interior și exact acolo mă refeream.  Nu văd, dacă tu ești împăcat cu tine, de ce trebuie să îți pese atât de mult de ce fac eu. După toată această nebunie din viața mea, mi-am dat seama că nu toți oamenii sunt împliniți și nu sunt puțini să fie lipsiți de răutăți pentru că la partea aceasta mă refeream.  Ar trebui să lucrăm fiecare și să încercăm să ne înfrumusețăm sufletul. Trebuie să îi dai sufletului ce crezi că îi face bine și atunci nu văd pe cine ar ajuta să vorbească de rău de mine?! Cu ce te ajută pe tine ca persoană și exact în ideea aceasta am făcut acest vers Mă vorbesc urâtele că am parte de dragoste, pentru că din punctul meu de vedere, oamenii răi sunt mai urâcioși. Fiecare om are frumusețea lui și părțile lui și bune și rele, dar aș vrea ca fiecare om să se concentreze pe ce are el de făcut”, a explicat Marcela Fota.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan, colecționari de trofee ridicole
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi Trageri Loto Duminică: Reporturi de Milioane la Jocurile Loteriei Române
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!