Marcela Fota, detalii neştiute din timpul vacanţei în Bali: „Venea o maimuţă să savureze cafeaua cu tine”. Ce spune despre bărbatul care o face cea mai fericită femeie

Marcela Fota se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră.
Alina Costache
01 iun. 2024, 12:00
Marcela Fota, detalii neştiute din timpul vacanţei în Bali:

Vacanța în Bali a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pentru Marcela Fota, iar WOWbiz.ro a oferit detalii.

În primăvara aceasta, Marcela Fota i-a luat pe fani prin surprindere, cu o serie de imagini spectaculoase pe care le-a postat în mediul online, din timpul vacanței în Bali. Îndrăgita interpretă de muzică populară a avut parte de o experiență de neuitat!

Pentru Marcela Fota, cele mai frumoase destinații de vacanță sunt cele montane, cu multă verdeață și mai ales cu peisaje de vis, așa cum ne-a dezvăluit chiar ea. Pe primul loc în topul său se află categoric Bali, un loc superb din care s-a întors în urmă cu doar câteva săptămâni.

Bali, prima destinație în topul Marcelei Fota

De această dată, Marcela Fota este cea care ne-a împărtășit topul destinațiilor preferate de vacanță. Artista este fana escapadelor în natură așa ca Bali i-a cucerit din prima inim și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acolo.

Marcela Fota, adevărul despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Recunosc și mărturisesc cu tot dragul”

„În momentul de față, pentru mine, din toate locurile pe unde m-am perindat am făcut un clasament și pe locul 1 va rămâne mereu Bali. Sunt adepta naturii și mi-a plăcut foarte mult verdeața și tot ce am găsit acolo.

Îmi place și relaxarea, să stau pur și simplu la soare, dar am fost extrem de încântată de Bali și aștept cu toată nerăbdarea să mai merg odată acolo”, a mărturisit Marcela Fota, pentru WOWbiz.ro.

Când vine vorba de locurile din România, artista a colindat toată țara, însă muntele este locul ideal în care își reîncarcă bateriile, tocmai pentru că îi place foarte mult să stea în verdeață.

Citeste si Marcela Fota, destăinuiri despre bărbatul care o face cea mai fericită femeie: „Ne bucurăm unul de celălalt”

„În România îmi place foarte mult să merg la munte, tot pentru faptul că ador să stau în verdeață, în natură. Ador fiecare loc unde merg, nu aș putea să fac un top în țara noastră.

Când plec undeva, merg cu inima deschisă și îmi place în orice lucru și în orice întâmplare să găsesc frumosul așa că atunci când plec de acasă, plec deschisă și oriunde aș merge mă simt extraordinar de bine și savurez fiecare lucru și fiecare loc. Nu aș putea să spun, în România, că am un loc preferat. Peste tot pe unde merg îmi place”, ne-a mai precizat artista.

Citeste si Marcela Fota, destăinuiri despre bărbatul care o face cea mai fericită femeie: „Ne bucurăm unul de celălalt”

Marcela Fota se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, a încercat să păstreze întotdeauna discreția. Totuși, când a fost vorba despre fiul său, nu s-a ferit să folosească cele mai frumoase cuvinte.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota! Foarte puțină lume știe secretul celor două surori: „Consider că este un mare noroc”

Marcel Fota are o carieră într-o continuă ascensiune, dar pe plan personal lucrurile nu au stat întotdeauna extraordinar. După ce, în urmă cu 4 ani, și-a pierdut soțul, pentru artistă au urmat clipe greu de îndurat. Rămasă văduvă, a fost nevoită să învețe să își continue viața singură și să devină și tată pentru fiul său, cea mai mare bucurie și realizare din viața sa.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa lui David, fiul său adolescent, și spune că, atât timp cât este lângă ea, nu mai are nevoie de nimeni altcineva. Marcela Fota susține că nu intenționează, cel puțin momentan, să își refacă viața amoroasă, David fiind singura prezență masculină de care are nevoie acum.

„Atâta timp cât David este lângă mine, am tot. Ne bucurăm unul de celălalt, când o să se însoare David…vedem atunci”, a mărturisit Marcela Fota pentru Ciao.ro.

Despre pierderea suferită în urmă cu 4 ani, când soarta l-a răpit pe soțul său de lângă ea și fiul lor, Marcela Fota spune a fost grea, însă a învățat-o să fie puternică în fața provocărilor vieții. Acum vrea să se bucure de fiecare moment disponibil, având planuri mari pentru viitor.

„Un om destul de ancorat la realitate. Am știu întotdeauna ce pot și tot întotdeauna am știut că Dumnezeu face cum consideră El. Vreau să mă bucur de fiecare moment al vieții. Nu m-am schimbat, doar am conștientizat și am acceptat.”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Marcela Fota s-a întors o altă persoană din Bali. Cântăreața a trăit experiențe deosebite. ”M-a fascinat”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!