Marcela Fota s-a reprofilat. În ce domeniu activează acum și de ce a renunțat la muzica populară: „Nu îmi e greu nimic pe acest pământ”

Marcela Fota, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, a decis să o lase mai moale cu evenimentele și să se ocupe de o nouă afacere în care are multă încredere.
Alina Costache
07 mart. 2024, 19:01
Marcela Fota s-a reprofilat. În ce domeniu activează acum și de ce a renunțat la muzica populară: „Nu îmi e greu nimic pe acest pământ”
Marcela Fota s-a reprofilat. În ce domeniu activează acum și de ce a renunțat la muzica populară: „Nu îmi e greu nimic pe acest pământ”

Marcela Fota a făcut o schimbare de zile mari în carieră. A lăsat de-o aprte costumul popular și a îmbrăcat hainele de șantier, fiind trup și suflet alături de angajații ei în noul domeniu în care foarte puține femei au curajul să activeze.

Citește și: Marcela Fota s-a trezit cu moştenitorii pe cap după decesul soţului ei: „Când a văzut că toţi voiau câte ceva din averea tatălui lui, fiul meu m-a întrebat dacă vom fi daţi afară din casă”

Marcela Fota s-a reprofilat

Marcela Fota a suferit mult în ultimii ani, mai ales după moartea soțului ei, însă s-a decis să facă o schimbare semnificativă în viața ei. Artista în vârstă de 46 de ani s-a lansat în afaceri, ba chiar într-un domeniu în care puține femei au curajul să se aventureze singure și fără experiență.

Artista de muzică populară s-a hotărât să își investească banii într-un nou business care să o ajute să își înmulțească veniturile pe termen lung. Ca mulți alți antreprenori cu speranțe mari, Marcela Fota a decis să demareze proiecte imobiliare. Și cum credința populară este că mai mult bărbații se ocupă de astfel de lucruri, iată că Marcel Fota nu s-a dat înapoi de la muncile grele, fiind gata oricând să stea cot la cot cu angajații săi pe șantier.

„Mie nu îmi este greu să fac nimic pe acest pământ. Îmi place absolut tot ce am de făcut, îmi place să conduc, îmi place să cânt, îmi place să muncesc, mai nou am început și un business. Îmi este foarte drag să mă ocup și acolo. Îmi place să am activitate, singurul lucru pe care îl detest, în viața aceasta, este să stau și să nu am planuri. Noul meu business se ocupă cu construcții. Pe viitor nu știu ce se va întâmpla, dar momentan sunt în construcții, imobiliare. Merg personal pe șantier. Nu îmi pun cizmele de cauciuc, eventual îmi pun o pereche de cizme cu toc. Am oameni foarte bine pregătiți, iar atunci când vin cu proiectul fiecare știe ce trebuie să facă”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

Citește și: Marcela Fota nu se poate detașa de casa în care a locuit cu regretatul soț. Cum arată vila în care locuiesc artista și fiul ei, după moartea lui Minel Pănoiu. ”Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'