Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu! „Briliantul” a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „De acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!”

Adrian Mutu rămâne, pentru cei mai mulți români, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din ultimii 30 de ani. Acesta a sărbătorit un eveniment extrem de important în familia lui, motiv pentru care a făcut o postare extrem de emoționantă pe pagina sa de Instagram.
Alina Costache
07 nov. 2023, 18:47
Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu! „Briliantul” a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „De acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!”
Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu! „Briliantul” a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „De acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!”

Adrian Mutu sărbătorește un eveniment extrem de important în familia sa, iar cu această ocazie a transmis un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare. Este vorba despre aniversare de 50 de ani a părinților săi. Cei care i-au dat viața „Briliantului” au parte de „nunta de aur”, un eveniment la care foarte puține dintre cuplurile actuale mai pot spera.

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Adrian Mutu, din Azerbaidjan. Sandra a făcut publice imaginile

Cu experiența a trei căsătorii în spate, Adrian Mutu înțelege cât de dificil este să menții o relație de lungă durată, și de aceea și-a exprimat admirația pentru părinții săi, care sărbătoreau 50 de ani de căsnicie.Adrian Mutu nu a omis să marcheze aniversarea părinților săi, postând un mesaj sensibil pe Instagram, alături de o fotografie cu părinții săi din tinerețe. Rodica și Spiridon Mutu au fost susținătorii și apărătorii fideli ai lui Adrian Mutu de-a lungul întregii sale vieți, indiferent de greutățile pe care le-a traversat. Sportivul a fost întotdeauna recunoscător față de ei. Părinții fotbalistului au o reputație impecabilă, în special în comunitățile de unde provin, dar și în presă.

„Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului! În sufletul meu veți rămâne mereu tineri și vă admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și vă doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata!’.

Mesajele și urările au curs pe Internet, din partea fanilor. „La mulți ani binecuvântați, fericiți și sănătoși să aveți împreună!’, a comentat și Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu și totodată cuscra soților Rodica și Spiridon Mutu.

Adrian Mutu are patru copii cu cele trei soții. Cu actuala soție, Sandra Bachici, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002). Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice, Consuelo, Adriana (17 ani) și pe Maya (15 ani), care locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Sandra și Adrian Mutu s-au căsătorit acum opt ani, însă se iubesc de zece. Fostul fotbalist recunoaște că relația lor nu mai este ca la început, însă a evoluat într-o dragoste matură, mult mai profundă.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.’, a povestit Adrian Mutu în podcastul lui Bobonete.

Citește și: Ce face acum prima iubită celebră a lui Adrian Mutu. A ajuns la 42 de ani și arată țiplă. Cine este femeia care i-a furat inima fotbalistului după divorțul de Alexandra Dinu

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'