Marea împăcare a anului 2024. Connect-R şi Alex Velea îngroapă securea războiului

Connect-R și Alex Velea au surprins publicul prin reconcilierea lor mult așteptată. Conflictul dintre cei doi artiști, care nu au colaborat și nu și-au vorbit timp de ani de zile, a fost în sfârșit rezolvat pe scena unui concert memorabil.
Filip Stan
24 mai 2024, 20:58
Marea împăcare a anului 2024. Connect-R şi Alex Velea îngroapă securea războiului
Marea împăcare a anului 2024. Connect-R şi Alex Velea îngroapă securea războiului

Connect-R şi Alex Velea îngroapă securea războiului. Momentul emoționant a avut loc în cadrul duelului muzical dintre Connect-R și Șuie Paparude. Connect-R, care a câștigat competiția cu 430,9 puncte, față de cei 425,5 puncte obținute de Șuie Paparude, l-a invitat pe scenă pe Alex Velea, marcând astfel împăcarea lor. Publicul a fost martor la o scenă deosebită în care cei doi artiști și-au cerut iertare reciproc și și-au exprimat aprecierea unul față de celălalt, scrie wowbiz.ro.

„Sunt foarte fericit. Îți mulțumesc că m-ai invitat în seara asta, îmi era dor să fiu alături de tine pe scenă, te iubesc rău de tot. Chiar dacă viața ne-a separat de multe ori, am luat-o pe căi diferite, mereu te-am iubit ca pe fratele meu mai mare și îți mulțumesc că ești fratele meu și ții la mine, știu cât de mult mă iubești. Te respect, te apreciez pentru tot ce ai făcut în viața asta. Și ce se întâmplă în seara asta e încă o dovadă că lumea te iubește și mai mult de atât, Dumnezeu te iubește. Connect-R e idolul unei generații”, a spus Alex Velea.

Citeşte şi: Motivul pentru care Smiley a rămas fără carnetul de conducere. ”Poliția mă dă exemplu negativ. Oricum nu-mi place să conduc”

„În primul și primul rând, iubirea conține iertare. Eu te rog frumos să mă ierți pentru tot ce a fost vreodată în trecut”, a spus şi Connect-R, după care Alex Velea a continuat: „Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine, să mor eu!”.

Connect-R și Șuie Paparude au avut de trecut mai multe probe, iar juratul fiind chiar publicul și decibelii săi. Cel care a ieșit învingător a fost Connect-R cu o distanță mică de puncte față de Șuie Paparude. În runda 1, The Cover, artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional. În runda 2, The Takeover, Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar Șuie Paparude o preia din mers la jumătate și-o cântă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de patru piese. La runda 3, The clash, artiștii interpretează trei piese proprii în trei stiluri muzicale diferite. Iar runda 4, The wildcard este cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, despre cele mai grele momente din viața ei. ”M-au marcat. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!