Margherita de la Clejani, de nerecunoscut după ce a renunțat la droguri. Cum a apărut pe scenă, în fața a sute de oameni: „Cred că a trecut prin multe”

Margherita de la Clejani a urcat din nou pe scenă, după o perioadă îndelungată în care a decis să stea departe de ochii curioșilor.
Alina Costache
04 apr. 2024, 21:14
Margherita de la Clejani, de nerecunoscut după ce a renunțat la droguri. Cum a apărut pe scenă, în fața a sute de oameni: „Cred că a trecut prin multe”
Cum a apărut Margherita de la Clejani pe scenă

Margherita de la Clejani s-a aflat în urmă cu câțiva ani în mijlocul unor mari controverse. Fiica Clejanilor a avut probleme cu legea, după ce a fost prinsă volanul mașinii sub influența substanțelor interzise, iar în 2022 a fist înjunghiată pe stradă de un bărbat. De mai bine de un an, tânăra nu a mai avut nicio apariție publică, până de curând.

Citește și: Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor

Margherita a renunțat la lumina reflectoarelor, dar și la muzică. Vedeta nu a mai mers la evenimente mondene și nici nu a mai cântat alături de Viorica și Ioniță de la Clejani, părinții ei, iar tatăl ei povestea că fiica sa a lăsat showbiz-ul în urmă pentru că vrea să se lanseze în lumea afacerilor.

Recent, pe data de 31 martie, Margherita de la Clejani a fost surprinsă la un concert. Total schimbată față de cum arăta în ultimele sale apariții, fiica Clejanilor a urcat pe scenă alături de părinții ei, susținând împreună un spectacol în orașul Ilford din Londra, pentru românii stabiliți aici.

@onofreialina♬ sunet original – Onofrei Alina

 Margherita de la Clejani a uimit pe toată lumea

Imaginile cu Margherita au devenit virale. Oamenii au fost șocați când au văzut-o pe tânără și aproape că nu au recunoscut-o. În comentariile apărute la clipul cu fiica Clejanilor de pe Tik Tok, internauții au ținut să o laude pentru faptul că a reușit să treacă peste problemele serioase cu care s-a confruntat în trecut și au sfătuit-o pe aceasta să le urmeze exemplul părinților ei și să își continue cariera muzicală.

Citește și: Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”

„Nu prea seamănă cu Marga/ Puternică mama Viorica. O familie care cred că a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă/ Și-a revenit Marga/ Cântă frumos Margherita, îmi pare bine că şi-a revenit. Viorica   cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină. Frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează-ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ți-ai dori cu adevărat și ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ai contract la energie sau gaze cu această companie? Primești instant 500 de lei. Anunț oficial
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Urs împușcat după trei nopți de alertă la Grădina Zoologică din Târgu Mureș
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!