Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu. Ce legătură are cu bătaia

Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu. Fiica Clejanilor apare în filmările pe care trecătorii le-au surprins pe Calea Victoriei, iar actorul a fost luat de poliție. Tânăra a asistat la bătaia dintre Micutzu și un bărbat care l-ar fi jignit pe actor.
Alina Costache
18 aug. 2021, 11:38
Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu. Ce legătură are cu bătaia
Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu

Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu. Unul dintre cei mai neașteptați martori la scandalul lui Micutzu este fata Clejanilor. Întâmplarea a făcut ca bătaia să aibă loc chiar în locul unde Margherita deţine un magazin, pe Calea Victoriei.

Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu

După ce Micutzu a fost escortat către mașina poliției, Margherita a rămas să privească deznodământul, din ușa magazinului ei. Spre norocul său, tânăra poate răsufla ușurată, pentru că s-a spart vitrina spațiului comercial de lângă magazinul pe care ea îl deține.

Citeşte şi: Micutzu, atac dur la adresa Guvernului. Care este supărarea artistului: „Poți să mori mâine, statul nu știe că ai existat. Nici în c*r nu-l doare”

Micutzu a postat un clip în care clarifică circumstanțele „scandalului” în care a fost implicat. Artistul a povestit cum iubita lui a fost împinsă și scuipată, iar prietenul său a fost bătut.

Cosmin Nedelcu a povestit cum bărbatul, așa cum se poate vedea și în clipul care a circulat pe internet, începe prin a-l înjura pe artist, care se afla cu iubita și un prieten comun, pictor, trecut de 50 de ani, cei trei îndreptându-se spre ziua de naștere a unui amic.

În momentul în care începi să ma înjuri sau să-mi înjuri familia, eu n-am ce reacție să am decât să-ți dau block, lucrurile astea s-au întâmplat și pe stradă, iar în seara de Duminică s-a pus punct.

Am lăsat pungile cu cadouri pe trotuar și m-am întors către băiatul respectiv ca să-i explic că nu e normal să vorbească așa cu mine. În momentul în care m-am întors, un băiat în tricou negru s-a ridicat și s-a pus în fața mea într-un mod foarte agresiv, eu nu am reacționat deloc agresiv. Nu sunt nici idiot să vin să-ți dau una pentru că vorbești așa cu mine, ci pur și simplu ne certăm și după aia ne vedem de treabă.

Dumitrița îi spune băiatului să se linișteatească că nu are niciun sens să fie agresiv, ăsta o împinge, eu spun că vedeți în filmare: „Dacă pui mâna pe ea, te omor!”, Dumitrița îi pune mână pe umăr și-l roagă să se întoarcă la masa lui, moment în care băiețașul înainte să-i ia mîna și s-o împingă, îi dă o flegmă pe mână, moment în care am văzut absolut negru și am reacționat, băiețașul ăsta a reacționat și el și i-a dat doi pumni în față prietenului meu pictor, om trecut de 50 de ani. Prietenul meu avea o plasă în mână și a aruncat-o spre geam, care s-a spart. Noi am plecat spre terasă, apoi m-am întors cu băieții mei de la terasă ca să le spun că vreau să le plătesc geamul.

Băiatul în tricou negru a ieșit cu scândura din local, asta înainte să vină Poliția, apoi s-au auzit sirenele, băiatul cu scândura a întrat înapoi, iar restul se vede pe filmare.

Poliția nu m-a luat la Secție pentru că aș fi fost o bestie cu chip de om care a venit să mănânce copiii oamenilor, ci eu am mers la Secție ca sa depun declarație în calitate de martor pentru ca iubita și prietenul meu să depună plângere pentru că au fost agresați”, e clarificat Micutzu în filmare.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!